Wildthing
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wildthing
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mmmm... no to jakby witam, gdyż po raz pierwszy tutaj goszczę. Tak na wstępie chciałem powiedzieć, że nie jestem żadnym fotografem, ani fotografikiem zawodowym, szczerze to nie jestem nawet amatorem, więc wybaczcie.
Niemniej lubię robić zdjęcia i czasem mi wyjdzie coś. Z reguły nie przerabiam. Świetlówka Oceńcie sami. -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no zdjęcie lampy
ale jak na brak pracy w psie to ciekawy efekt. tzn tak mysle, bo sie w sumie zawodowo nie znam ;] -------------------- ![]() ha! |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no właśnie też się nie znam, ale po prostu mi się podoba to zdjęcie.
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
w sumie, to fajne na tapetę : )
Ten post był edytowany przez asiatal: 11.02.2008 20:00 |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziwnie się patrzy na to zdjęcie.
Kontrast może i ok, ale jednak to czarne tło mi nie pasuje kompletnie. Dałabym to w naturalnych kolorach, czyli zapewne oświetlenie reszty zdjęcia byłoby w podobnych tonacjach, co kolor lampy. Za mały obrazek lampy, a za dużo tła. Ostrość takia sobie, mogłaby być lepsza. Wizualnie, też jakoś super się nie prezentuje, ot, lampa. Nie lubię takich martwych zdjęć. Każda fotografia jaką się publikuje, powinna dawać odbiorcy jakieś odczucia, emocje, przemyślenie, wizję, etc. Na tym zdjęciu, za bardzo nie widać tej strony. Reasumując, zdjęcie tak jak asiatal, na tapetę. Pracuj dalej. :- ) -------------------- she wolf.
|
WildThing |
![]()
|
Wiedziałem, że mi się dostanie...
Ale ale. No po pierwsze to zdjęcie było robione telefonem, bez zastanowienia. Po prostu, siedziałem, odchyliłem sie na krześle i spostrzegłem świetlówkę. Wydobyłem telefon i zrobiłem zdjęcie. Nic nie kombinowałem już, tło się samo zrobiło takie czarne, nie robiłem kompletnie nic z nim. Jeśli ktoś byłby skłonny umieścić je na tapecie to byłoby dla mnie coś. -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Aaa, to mogłeś od razu napisać że to aparatem w telefonie było robione, od razu zmienia postać rzeczy.
-------------------- she wolf.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Y... szkoda tylko, że się nie wyświetla. ;/
A swoją drogą - też mam zamiłowanie do nieprzerabianych bądź nieznacznie przerabianych zdjęć. Jakoś nie kręcą mnie zabawy w photoshopach. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
co się stało że zaczęłaś wyciągać takie stare tematy?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Y, jakie tam stare, sprzed pół roku. ;> No i jakie 'tematy', zaledwie jeden wyciągnęłam.
Z resztą nawet nie zaglądałam na datę, szczerze mówiąc. Był w miarę 'u góry', to chciałam skomentować. No, tylko, że niestety nie było co. A tak w ogóle to ja tą Galerię 'odkryłam' całkiem niedawno. Wcześniej w ogóle tu nie zaglądałam. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
pokaż coś swojego na galerii
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
abstrakcja |
![]()
|
Nie wiem jak się na serwer wrzuca. xD
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
BlackOmen |
![]()
|
do zdjęć http://imageshack.us/
enjoy a później tylko copypasta linku Ten post był edytowany przez BlackOmen: 26.08.2008 22:10 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |