Oda Do Severa, Hymn SOS (Spółka Odrzuconych Snaperek)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Oda Do Severa, Hymn SOS (Spółka Odrzuconych Snaperek)
Deletrix Mordvered |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Z Królestwa Zołz Płeć: Kobieta ![]() |
Można dawać tu pioseneczki, prawda? W końcu wierszowane są. Otoż jedna z mych:
ODA DO SEVERA - HYMN SOS (SPÓŁKA ODRZUCONYCH SNAPEREK) O Severze, uwielbiany, diabelski pomiocie nasz Szatan stoi przed Twym progiem, czeka aż mu nocleg dasz Jęczy, skomle, wciąż zawodzi, ryczy przed klamką Twą Co ma biedny diabeł począć, byś go wpuścił na czas świąt? O Severze, okrutniku, Twe oczęta piękne są Gdy tak śpiewam tę piosenkę, nawiedził mnie potok żądz Diabeł ryczy, ja zawodzę, klęczę na ganku Twym I tak oto wyśpiewuję wzniosły ów snaperek hymn Patrz, patrz księżyc już nad nami, dając nam światła błysk A ja muszę zamiast Ciebie znosić szpetny diabła pysk Wpuść mnie wreszcie do Swych progów, tam gdzie mrok gości tak I ukażę Ci ten śliczny, mej miłości stały znak Tyś w mym sercu, w myślach, w śpiewie, Tyś w kajdanach innej jest Jak JĄ dorwę to oberwie, poczuje potęgi pręt Sevku, jesteś mą miłością, jedną co rozpala żar Twoje ciało jest niebiańskie, swoje ciało szybko daj! Otwórz, Sever, otwórz wszędzie, wstęp do domu Twego chcę Wpuszczę nawet diabła tego, lecz to tylko Ciebie tknę Otworzyłeś drzwi przede mną, wysłuchałeś zewy me! I wpuściłeś diabła tego, a ja z głowy włosy rwę... [beczy, skomle, zawodzi przed drzwiami] Do muzyki ,,Oda do Radości'' Dedykacja dla wszystkich nieszczęśliwych snaperek. Ten post był edytowany przez Deletrix Mordvered: 23.02.2008 13:14 -------------------- Analizy Spółki z Ograniczoną Odpowiedzialnością - SZOO
,,Prawdziwego Krukona można rozpoznać na pierwszy rzut oka. Nie po naszywce na szacie, o nie! Wystarczy sprawdzić, czy podejrzany o krukoństwo osobnik ma podkrążone oczy. To jeden z symptomów. Cóż, żaden godny następca światłej Roweny nie oprze się urokowi ksiąg, a czymże przy płonącej lampie wiedzy niknące w woskowej kałuży płomyki świec?'' Bezsenność, Este ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
okropne ;]
-------------------- ![]() ha! |
hadiya |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.08.2008 Skąd: z Księżyca Płeć: Kobieta ![]() |
Moja opinia zgodna z tą powyższą.
No, okej, oda swój urok ma. xD -------------------- Carpe diem, quam minimum credula postero
Używaj dnia, jak najmniej ufając przyszłości. _____________________ Bo gdyby za marzenia więziono, więzienie stałoby się moim domem. Tak przecież da się żyć. Ja, marzenia i ja. A potem cały świat, który na moje marzenia nie zasługuje. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:21 |