Barszcz z uszkami i inne buraki, .. czyli administratorska zawierucha i jej konsekwecje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Barszcz z uszkami i inne buraki, .. czyli administratorska zawierucha i jej konsekwecje
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podsumowując topic:
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
czy do każdego podsumowania robisz sobie zdjęcia w przebraniu, czy może robisz je na zapas?
-------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Timmy ma po prostu zapas przekozackich atrybutów na kazdą okazje;d
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 07.03.2008 01:45) ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Miranda |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: czysta krew.. Postów: 396 Dołączył: 18.06.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm, ja coś powiem, może przemek mi tego nie wywali, chociaż za wywalenie zasługuje w mojej skali na jakieś wyrwanie tętnic i zrobienie sobie z nich breloczka. no ale chodzę na zajęcia z kontrolowania agresji, więc tego nie zrobię
![]() weszłam sobie na forum, bywam na nim rzadko, nie mam ochoty, frajdy blablabla. czytam sobie ten temat i rzuca mi sie w oczy jedno - sigmar eleison, tyle halasu o nic. dementi mial ochote na subtelny żarcik, jego sprawa. wątpię żeby avada zrobił z forum burdel na kółkach posiadając admina permanentnie. zareagowal jak kazdy normalny czlowiek - dano mu fajna zabawke, pobawil sie nia. po krotkiej chwili wszystko wrocilo do stanu poprzedniego. wielu z was (w tym ja), majac moda, ingerowalo w cudze profile w mniejszy lub wiekszy sposob, mniej lub bardziej sympatycznie. hm, rozumiem, forum jest potterowe, ale chyba juz wszyscy (badz wiekszosc z nas) doroslismy. sluby, dzieci, studia, praca. pieniadze, czynsz, prad, milosc, hobby, makaron z keczupem. i przy tym wszystkim coś tak banalnego jak profil na forum. prostokacik z literkami. avatarkiem. i o to jest tyle emocji. no ludzie. kiedy prosilam o skasowanie konta, robilam to z powodow osobistych. chcialam sie od czegos odciac. mam nadzieje, ze nie zrobilam przedstawienia, wydaje mi sie zreszta, ze nie. ciesze sie, ze jestescie ze soba nadal tak zwiazani. ja juz patrze na to przez lornetke, choc musze przyznac, ze jednak patrze. tylko nie zamiencie tego czegos fajnego, tej magii, na paskudne, niskie uczucia. nie wylewajcie tej gromadzonej w rl zolci tu na forum. bo zamiast czuc sie lepiej, psujecie humor sobie i innym. ze swojej strony chcialam podziekowac wszystkim za bycie czescia tego forum, za "moich czasow" bylo tu bardzo przyjemnie. pompatycznie, no coz. przepraszam. caluje w nosy, c. -------------------- I'm a bad cat
|
Ludwisarz |
![]()
|
c. jaka tam c.
Kacha jesteś! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Miranda |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: czysta krew.. Postów: 396 Dołączył: 18.06.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cycolina ;d
-------------------- I'm a bad cat
|
Ludwisarz |
![]()
|
całuśna chudzina cycolina!
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(Miranda @ 07.03.2008 02:46) hm, ja coś powiem, może przemek mi tego nie wywali, chociaż za wywalenie zasługuje w mojej skali na jakieś wyrwanie tętnic i zrobienie sobie z nich breloczka. no ale chodzę na zajęcia z kontrolowania agresji, więc tego nie zrobię ![]() weszłam sobie na forum, bywam na nim rzadko, nie mam ochoty, frajdy blablabla. czytam sobie ten temat i rzuca mi sie w oczy jedno - sigmar eleison, tyle halasu o nic. dementi mial ochote na subtelny żarcik, jego sprawa. wątpię żeby avada zrobił z forum burdel na kółkach posiadając admina permanentnie. zareagowal jak kazdy normalny czlowiek - dano mu fajna zabawke, pobawil sie nia. po krotkiej chwili wszystko wrocilo do stanu poprzedniego. wielu z was (w tym ja), majac moda, ingerowalo w cudze profile w mniejszy lub wiekszy sposob, mniej lub bardziej sympatycznie. hm, rozumiem, forum jest potterowe, ale chyba juz wszyscy (badz wiekszosc z nas) doroslismy. sluby, dzieci, studia, praca. pieniadze, czynsz, prad, milosc, hobby, makaron z keczupem. i przy tym wszystkim coś tak banalnego jak profil na forum. prostokacik z literkami. avatarkiem. i o to jest tyle emocji. no ludzie. kiedy prosilam o skasowanie konta, robilam to z powodow osobistych. chcialam sie od czegos odciac. mam nadzieje, ze nie zrobilam przedstawienia, wydaje mi sie zreszta, ze nie. ciesze sie, ze jestescie ze soba nadal tak zwiazani. ja juz patrze na to przez lornetke, choc musze przyznac, ze jednak patrze. tylko nie zamiencie tego czegos fajnego, tej magii, na paskudne, niskie uczucia. nie wylewajcie tej gromadzonej w rl zolci tu na forum. bo zamiast czuc sie lepiej, psujecie humor sobie i innym. ze swojej strony chcialam podziekowac wszystkim za bycie czescia tego forum, za "moich czasow" bylo tu bardzo przyjemnie. pompatycznie, no coz. przepraszam. caluje w nosy, c. Ale to nie ja Ci usunąłem tamtego posta. Naprawdę. Ogólnie rzecz biorąc się z Tobą zgadzam, ale sama wiesz, że do tego kwadracika z literkami można się czasem bardzo przywiązać. Fakt, że trochę za dużo tu nagle wylazło agresji, no ale właściwie dobrze, że ktoś się poczuł urażony. Z dwojga złego wolę już, żeby się forum zbytnio przejmować, niż żeby było nam wszystko jedno ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
To może spalmy teraz wszyscy jednego papierosa pojednania, stając w kółku i każdy po trzy buchy?
-------------------- she wolf.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
tak, zgadzam się z Cycoliną.
jestie, strasznie przesadzasz. jakież to szkody poczynił Avadzio? jeżeli ktoś ma teraz traumę i złamało mu to życie, no to przepraszam, ale to już świadczy o jego, delikatnie mówiąc nieprzystosowaniu i to już nie nasz problem. trochę dystansu, luuudzie. nie traktujcie forum jako idealnego odpowiednika rzeczywistości. na żywo nie mamy avatarów, ani sygnaturek i ponad połowa z nas zachowuje się inaczej. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Szkody są w naszych głowach. Wierzę Jestiemu, kiedy pisze, że szkody nigdy nie zostaną naprawione. Dla niego nigdy. Obawiam się, że dla em tak. Dla Childa niedługo będzie po sprawie. Cała ta sytuacja to po prostu reakcje ludzi na żart, który jednych bawi a innych doprowadza do szału, a jeszcze innym zwisa koło dupala. No i o to się kłócimy. My z Childem se wyjechaliśmy na muzykę jak psy w klatce i już wyczilowaliśmy. Nie ma to jak kontrolowany wybuch agresji.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ale kupę się sprząta, czyści detergentem i już pachnie cytrynką.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 07.03.2008 01:01) QUOTE(vold @ 06.03.2008 23:50) i tym oto sposobem weszliśmy na temat żartów których część nie rozumie. kolejny temat staje się niepoważny. a mieliśmy być poważni. w sensie, że znowu coś źle? Tymek. żartuje se przecież, no! tadam tadam, niektórzy będą pospinani, niech będą, life goes on, tadam tadam -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 07.03.2008 10:27) Katon, jak Cię lubię... JAKIE SZKODY?!? Bo ktoś komuś na pół godziny zmienił avatar, podpis czy tam nazwę użytkownika?!? Wiesz co... Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć poczucia humoru. Albo mieć nieco odmienne. Albo nawet być wyczulonym w nieco dziwnych kwestiach. Ale żeby mówić o SZKODACH z TAKIEGO powodu?... Mam nadzieję, że mi się przywidziało coś, albo źle zrozumiałam, bo w rzeczywistości chodzi o coś zupełnie innego. Ale jedno powiem: nareszcie, po (ile to już minęło?... będzie z rok albo lepiej chyba?...) tak długim czasie zaczynam powolutku rozumieć sytuację pt. "Pewien Użytkownik - ja". To znaczy zaczyna do mnie docierać, że ten człowiek naprawdę jest w stanie obrazić się śmiertelnie na wieki o nic. Tu, przyznam szczerze, jestem Wam wdzięczna, bo w jakiś tam sposób mnie to intrygowało. Teraz jestem mądrzejsza. Avada - praktyczna rada weteranki: nie przejmuj się za bardzo ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Lilith |
![]()
|
jestie, nie obrażaj sięęęęęęęęęęęęęęęę ;]
Katon |
![]()
|
Chyba mnie nieco nie zrozumiałaś, Owczarnio. To było nieco ironiczne. Chodziło mi tylko o to, że jeśli zaszły jakieś szkody to istnieją tylko na płaszczyźnie odczuwania takowych przez ludzi, którzy je odczuwają. Zagmatwane, ale w sumie bardzo proste.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Aha. A nie, to ok, cofam ten sęk
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
No, to ja znikam na tydzień, rozkoszujcie się tym czasem i smakujcie każdą chwilę. Nie zdążyłem sobie ściągnąc i obejrzeć Losta nowego i to jedyna ciemna strona mojej obecnej sytuacji. Mam nadzieję, że do czasu mojego kolejnego powrotu z nart w marcu 2009 Jestie już się udobrucha. Siemandero!
Ten post był edytowany przez Katon: 07.03.2008 17:23 |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
propos Barszczyka to ostatnio go Joanna Szczepkwoska uśpiła, Szybki też się nie zorientował, natomiast Goebbels ma przejść na emeryturę, Igor dostał kulkę od innego psa, a Despero prawie nie było
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kto głosuje za skasowaniem forum?
-------------------- dupa.
|
Lilith |
![]()
|
o, Sumiko.
Katon |
![]()
|
Jak przyjedziesz na początku kwietnia na imprezę, to mogę nawet zagłosować.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam forum - ludzi na szafot, nic nie zostanie ;c
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
vote no
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:26 |