Syn marnotrawny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Syn marnotrawny
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Czerwień! Błysk!
Ciemności!
I nic już nie widzę Sam pośród milionów Umieram bez słowa Zamykam oczy, choć nic to nie zmienia Czerń, ciemność i pustka Dreszcze niby z zimna Lecz ciepło na rękach Wyczuwam ironię, mózg jeszcze pracuje Sekundy mijają Mgła! Mgła w mym umyśle Wszystko przemija, obrazy gasną Pustka! Ostatnia myśl? Słowa z oddali Promyk zza chmur? Nie, to banalne A może? Wsłuchuję się lekko, cóż mogę stracić? Słowa tak obce I tak znajome Gdzie jest mój dom? I pustka Odchodzę Albo powracam -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Vanessa |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
Szanowny Sir Momo Mumencjuszu Mum. O ile
zauważyłam, piszesz bardzo ciekawe FF. Wiersze wychodzą Ci równie bardzo
ciekawie. Ładnie dobrane słowa i styl. Popisz jeszcze trochę takich wierszy.
To mnie ciekawi, Czy piszesz tylko na tym Forum??
|
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Piszę na swoim komputerze ^^ Na tym forum je zamieszczam. Kilka wierszy wysłałem kiedyś na stronkę o poezji polskiej, "Stynide" zamieszczam na forum nowej gildi... Ale to forum jest pierwsze w kolejce, i jest jedynym forum, na którym zamieszczam wszystkie moje "dzieła" (jeżeli mogę je tak nazwać) nadające się wg. mnie do publikacji...
Nie tak oficjalnie... Dwa pierwsze człony (bez skojarzeń ![]() -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
||||
Vanessa |
![]()
|
||||
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
No dobra... Momo Mumencjuszu Mum... Chciałam podkreślić styl mojego posta na temat twojego poprzedniego posta. Chyba jasne... ![]() ![]() ![]() |
||||
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Wiec Sanowmy sir momo
![]() Podobnie jak pozostale, ten wiersz jest bardzo ladny i mi sie podoba... oddaje... rowniez mnie... wszytsko jest z natury rzekomo banalne, jak ten promyk.... tylko to zludzenie... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
zalecialo mi tworczosci Wilkow... a jak wiesz Gawlinskiego lubie i powazam... niezle niezle. Piszesz lepieij niz wczesniej... mi bardzeij odpowiadaja tego typu wiersze, mniej lubie rymowane... jakos mniej mnie ruszaja. Wiec pisz duzo takich. Dla psychopatki. Co tu wiecej pisac... wiez ze mi sie podoba.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Kirke |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 25.06.2003 Skąd: Pokój Obok ![]() |
a moze sie umowic?? ;p pozdrowionka moja kochana kuzyneczko zartuje oczywiscie ;p a tak na serio wierszyk mi sie podoba, w ogole twoje wiersz sa .. swietne -------------------- Jestem czarodziejem !!!
|
||
SSWk |
![]()
|
||||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Ech........ powiedział ci, że dwa pierwsze człony (skojarzenia^^) czyli sir momo. A co do wierszy to piszesz je tak znakomicie jak swoje ficki ^^ -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
||||||
Noelle |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 12.06.2004 ![]() |
Lubię czytać wiersze, ale raczej gdybym
miała napisać coś takiego, to za ładne by to nie wyszło. Wolę tworzyć epikę
=)
Ale ty masz talent i do epiki i do liryki ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:21 |