Moje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje
herszi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 12.04.2008 ![]() |
hej : ) w zasadzie to jestem tu nowa, a z braku innego pomysłu na powitanie postanowiłam wrzucić parę swoich prac do oceny ; )
jako, że forum hp, to ogranicze się do postaci stamtąd właśnie ; P a w zasadzie do rodziny malfoyow : ] http://herszi.deviantart.com/art/hp-cissy-w-kolorze-85206481 http://herszi.deviantart.com/art/hp-malfoy...edited-82092694 http://herszi.deviantart.com/art/hp-ew-mudblood-cg-81694544 w sumie w kazdym arcie wystepuje nieco inny styl, to z racji testowania umiejetnosci ; ) mam nadzieje, ze sie podobaja ; p |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
na pewno orginalne jednak nie powalające.
Ten post był edytowany przez Aylet: 15.05.2008 10:25 -------------------- |
aurorka_gryfonka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.11.2007 Skąd: z Doliny Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Tak... zgadzam się z Aylet... musisz jeszcze trochę nad nimi popracować...
-------------------- |
Hannah_Wilson |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie są złe
![]() Rodzina Malfoyów nie jest dobrym tematem na arty. Zawsze robią taką poważną atmosfere. Spróbuj z Weasleyami ^^ Z nimi nawet kiepski art sprawia, ze chce sie uśmiechać ![]() -------------------- |
herszi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 12.04.2008 ![]() |
hm... może i wdzięcznym tematem nie są, ale trudno cokolwiek mi poradzić na to, że za nimi przepadam ; )
mam kolejne pracki do oceny ; ) http://herszi.deviantart.com/art/hp-his-fa...ood-cg-87061120 http://herszi.deviantart.com/art/hp-draco-sissy-cg-87395332 |
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cool robótki... Zauważyłem, że teraz większość prac ręcznych o HP przedstawia Hermionę i Malfoya jako parę. Nawet moja siostra zaczęła już takie rysować...
![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
99% że oszalałeś. albo się taki urodziłeś.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aylet, zuoooo. Rozbestwiłaś się! Nie poznaję Cię
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Aylet |
![]()
|
przepraszam u_u możesz mnie ukarać 8D
-------------------- |
Patti687 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 20.07.2008 Skąd: Skwierzyna Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet ładne rysuneczki
![]() |
BonnieLiu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 20.07.2008 Skąd: Wieża Astronomiczna Płeć: Kobieta ![]() |
Niezłe obrazeczki ;]] Masz talent i powinnaś go rozwijać!
-------------------- "Dla dobrze zorganizowanego umysłu śmierć to tylko początek nowej, wielkiej przygody..."
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Takich rysunków jak Twoje jest w Internecie na kopy. Co nie znaczy, że są złe. Poprostu nie ma w nich nic nowego. Jak dla mnie.
Aylet - stawiam, że się taki urodził 8D. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
jarek13 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 10.08.2008 Skąd: Prądnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie się podobają. Może dlatego, że sam bym takich nie stworzył choćbym się przekręcił ;-)
-------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
niezłe, ale brak mi w nich dynamizmu. Postacie wydają się takie jakieś sztywne :/
Pracuj dalej, rozwijaj swój talent, bo jakiś tam na pewno masz ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Alexandra |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 04.09.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
To tylko moje zdanie, ale postacie są takie, jakby to powiedzieć, proste. Brakuje mi tego czegoś, pewnego rodzaju głębi. Draco jest okropny, a Narcyza wygląda jakby miała na sobie suknię ślubną. Próbuj dalej, bo rysować potrafisz, jednak proponuję zmianę tematu i dodanie tła.
-------------------- I choćby na tysiąc czarnych kruków jeden był biały, obala to tezę, że wszystkie kruki są czarne...
"...Wzorzec żeński to podstawowa matryca przyrody. Wszyscy mężczyźni są w istocie przekształconymi kobietami, ich przemiana dokonała się w macicy - dokładnie na odwrót, niż twierdzili średniowieczni teologowie, których zdaniem kobieta była niedoskonałym mężczyzną..." Anne Moir, David Jessel - "Zbrodnia rodzi się w mózgu" Człowiek za dużo myśli, a za mało robi. |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Te rysunki sa martwe... trenuj patrzac na postacie na zdjeciach itd, brak tutaj jakiegokolwiek dynamizmu, juz nie wspominajac o twarzach, draperiach itd - wiem ze to trudne i naprawde nie wymagam mistrzostwa, ale jakiegokolwiek postepu, a przegladam Twoje prace i sa non stop na tym samym poziomie... nie starasz sie w ogole isc do przodu...
jeden, dwa, trzy rysunki bez tła albo z prowizorycznym da sie przezyc - jak postac jest wyraznie zaznaczona i warta uwagu, w Twoich pracahc brak tła a postaci sa płaskie... zrob cos z tym -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:16 |