***, rano w niedzielę
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, rano w niedzielę
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ranek jak opal
biały jaskrawy rozcieńczam kawą i mlekiem stubarwne smugi różowią ściany i skrzą balkony człowiekiem tak by się chciało zastać w tym wszystkim ukochać pojąć rozjątrzyć i tylko pościel wrzeszczy do ucha: nie zdążysz dziecko nie zdążysz Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 08.06.2008 23:00 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no witamy, witamy z powrotem, miło poczytać
![]() no i fajnie o poranku się czyta i że tak powiem, dobrze to czuję, zwłaszcza ostatnio. -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
aż poczułam zapach tej kawy
![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A dzięki, dzięki, nie powiem, stęskniłam się.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem czy mam prawo się tu w ogóle wypowiadać po 100 latach nieobecności.
![]() przejrzałam sobie parę wierszy... a ten jeden naprawdę przypadł mi do gustu. http://wypoczynek.turystyka.pl/beskidy.html ten klimat... nieco leniwie, a nieco orzeźwiająco przez lekki wietrzyk rozwiewający włosy. ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 05.10.2016 16:28 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Świetne. Poranek ujęty po mistrzowsku. I jak się czyta to tekst tak ładnie płynie.
Ten post był edytowany przez rhiamona: 15.07.2008 13:19 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:00 |