Praca, Bez Moralności, to chyba brzmi dwuznacznie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Praca, Bez Moralności, to chyba brzmi dwuznacznie
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
za dwoje dzieci naraz przecież!
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Mnie najbardziej rozbawił "Stanisław" w poście Ewy. Obvious reference is obvious
![]() Skoro już offtopujemy. A co tam. Zaczynam nie cierpieć mojej pracy. Lubię samo zmywanie, ale zaczynają coś przebąkiwać o tym, że będę jeszcze prasować obrusy. A takiego. No sorry - za 6 zł/h to ja tam tysiąca rzeczy robić nie będę. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
po co wyznaczać terminy oddania projektu, jak się nie dosyła materiałów, kruwa no? po co mi ucinać urlop, jak wracam, a i tak nie mam co robić? :/.
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przylacze sie sie do lamentow, sprzet ktory ma pracowac za mnie psuje sie srednio 2 razy w tygodniu, za kazdym razem inaczej. A dzisiaj ktos mi przestawil temperatury do jakich mial sie nagrzewac i gdyby nie boska opatrznosc to by sie calkiem spalil i byloby niefajnie...zawisc ludzka nie zna granic
-------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 04.08.2008 21:53) No nie? Dysko i tipsy sa takie passe. Na bank w temacie o szkole napisalaby, ze ona sie nie uczy bo ma lepsze rzeczy do roboty, na przyklad lizanko we fiacie ze swoim menem a w ciuchach ze jej ulubiony autfit to rozowa latex mini z jeansowym motylkiem. Prowokacja, prowokacja, krolestwo za prowokacje! -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na przyklad abstrakcja moglaby byc calkiem niezla prowokacja swego czasu, ale to, ze jest jak najbardziej prawdziwa ze swoimi pogladami.. to jest absolutely amazing :)
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(TimmY @ 05.08.2008 13:23) Na przyklad abstrakcja moglaby byc calkiem niezla prowokacja swego czasu, ale to, ze jest jak najbardziej prawdziwa ze swoimi pogladami.. to jest absolutely amazing ![]() Abstrakcja też jest passe Bonnie rozwala swoją opinią na temat Muzyki Klasycznej ![]() Elva --> To już dwa królestwa za prowokacje. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ej, nie przychodźcie nigdy do pijalni czekolady na Wilanowie w niedzielę. Bo jak się dowiem, to wyjdę i mopem zatłukę.
Wczorajszy dzień to był koszmar. Niech przemówią fakty: po raz pierwszy, odkąd tam pracuję, miałem zapełnione naczyniami wszystkie cztery kosze od zmywarki plus stos naczyń w zlewie, drugi stos obok zlewu i jeszcze kilka drobiazgów na zapleczu. Ugh. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
spójrz na to z innej strony, wreszcie w pracy robiłeś to, na co cię zatrudnili
-------------------- |
sabinka |
![]()
|
głupia minka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 25.05.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Dokladnie em, dokladnie! Przemku, czego jenczysz, przeciez widziales na co sie piszesz, to czemu sie mazgajisz?
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
0wnage!
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
pwn'd
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja dostałam dziś pracę w biurze i zaczynam od jutra
![]() -------------------- ![]() ha! |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Brawo!
Jakaś strona Inernetowa or something like that? -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Ludwisarz |
![]()
|
Dostalem wyplate!
Zostaja w moim miescie dluzej o tydzien! Moge pojechac z nimi do Bristolu na kilka dni! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 11.08.2008 20:19) Dostalem wyplate! Zostaja w moim miescie dluzej o tydzien! Moge pojechac z nimi do Bristolu na kilka dni! groteskowe postacie z Tymonowego carnivale ;) -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE(sabinka @ 11.08.2008 14:27) Dokladnie em, dokladnie! Przemku, czego jenczysz, przeciez widziales na co sie piszesz, to czemu sie mazgajisz? Nie kuś mnie, żebym Ci odpowiedział tak, jak mam ochotę. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
elo, właśnie wróciłam z pracy.
7:30 - 20:00 śpiewam i tańczę, zjadam chodzące mięsko i generalnie trochę jestem nie tego. -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
Podobniez, tylko ze ja padam na ryj, nie usmiecham sie i nie odzywam.
I zaczyna mnie wkurzac, ze slysze co 30 minut pytanie z ust jakiegos Angola "Przepraszam Pana, czy Pan sie dobrze czuje?" Tak. Zmeczony tylko jestem. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Tak jeszcze w kwestii sezonowej pracy. Robiłam tatuaże. Z henny. Dwutygodniowe XD. Szczęście, że to już się skończyło...
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
ktoś z was w trakcie pracy musiał przenosić czyjeś zwłoki?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
?:O
pracowałem kiedyś na cmentarzu i do tego bardzo krótko. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:24 |