Ulatwienie....?, pomocy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ulatwienie....?, pomocy
asidas |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 06.08.2008 ![]() |
Jestem ciekawa, czy Wy jako uzytkowinicy neta korzystacie z botow?
Czy moglibyscie podac mi ich spis?? Ja dotychczas posiadam tylko jeden nr wygrany z WOSP 16 pod Gadu gadu. Jesli mielibyscie cos wiecej piszcie:) |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
obvious bot is obvious
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Najlepszy sposob na posiadanie bota to nauczenie sie programowania i stworzenie wlasnego!
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieprawda, po co pisać od nowa coś co ktoś już napisał? To prędzej nauczyć się programować i przerobić innego, jeszcze bym się zgodził
![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
E tam, nie masz w sobie artystycznego ducha tworcy.
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem pragramistą
![]() -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Programistą, który woli oszczędzić sobie roboty.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
programistą, który chce mieć czas na wii i xboxa :P
tak btw, czytałam ostatnio "fachowy" artykuł, ktory mówi, że nie można być jednocześnie designerem i programistą. że to się elementarnie kłóci. że designer z definicji nie może mieć pojęcia o programowaniu, a programista za grosz gustu. ten sam artykuł mówił, że webmaster nie może zdefiniować font-family, ale to już inna para kaloszy. Ten post był edytowany przez em: 07.08.2008 20:11 -------------------- |
matoos |
![]()
|
Wiesz coś w tym jest, zwłaszcza że dobrze zaprojektowana strona potrafi oddzielić wygląd od kodu. Ale nie odważyłbym się artykułowania tego jako głównej zasady designera.
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
mhm, tak, ale to też część designu.
ja osobiście stoję po przeciwnej stronie niż twórca artykułu. moim zdaniem nie ma szans być dobrym czy efektywnym designerem nie mając pojęcia o programowaniu, a i nie da się fajnie skodować projektu, nie mając wyczucia designu - to się przenika i uzupełnia. inaczej są takie konflikty, jak w tej firmie, gdzie pracowałam, gdzie koder był prostym człowiekiem, który nie widział różnicy między georgią i tnr i, co więcej, nie był skłonny poprawiać, bo to przecież wszystko jedno. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:30 |