Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
anchesenamon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.11.2008 Skąd: krakau Płeć: Kobieta ![]() |
Focus, click!, Komputer Swiat, Machina, teraz rock, Angora, Cosmopolitan.
Oraz "goscia niedzielnego". -------------------- Czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
|
Madziulekm_m |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Focus, Focus Historia i od czasu do czasu Komputer Świat
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Focus, Focus Historia, National Geographic, Polityka, Najwyższy Czas, Angora to coś jak najbardziej godnego polecenia. Nie lubię Wprost i Newsweeka. Z gazet codziennych to Rzeczpospolita i czasem jak wpadnie w ręce to Dziennik, dawno temu czytałem GW ale raz mnie przerazili i przestałem dotować.
Z zagraniczncyh WSJ. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja nie lubię bardzo Newsweeka od jakiegoś czasu. Polityka od zawsze jest dla mnie irytująca. Zalatuje mi takim liberalnym peerelem ala Passent, coś strasznego, już chyba wolę beton.
Natomiast z Focusem i wszelkimi jego odnogami pożegnałem się po tym, jak Focus Extra niedawno dał do gazety bajer w postaci magnetycznego Jezusa na krzyżu na lodówkę, którego można sobie przebierać za baletnicę, diabła, nie wiem co tam jeszcze. Paskudne chamstwo, nie dam więcej zarobić, trzeba się szanować. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
scheisse, całe szczęście, ze nie kupuje focusa extra. Mogli by trochę poszanować czyjeś przekonania.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ou, faktycznie paskudna sprawa. Duuuży minus.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mało prasy czytam ostatnio. regularnie przekrój i od biedy forbes'a, ale coś nie mogę znaleźć na uczelni tego drugiego.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:45 |