Hej Potrzebuje Pomocy W Wyborze Książki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hej Potrzebuje Pomocy W Wyborze Książki
Cherlai |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 133 Dołączył: 29.07.2009 Płeć: niebo pełne F16 ![]() |
wtf?
sorry, don't understand U |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hahaha!
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chłop jest na studiach, lubi dziwki i szampan, wie co dobre. Dajcie mu spokój.
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 01.08.2009 11:18) Ja też! Bo chcialam sie dowiedzieć kto jest kim w tym wierszu (BTW przeczytałam go w rocznicę urodzin Petrarki ![]() Jeśli tak, to przez Ciebie, Przemku! *** LOL, nie porównuję Fausta do HP. Bo to pierwsze to klasyk, a to drugie to coś za czym szalały dzieci dziesięć lat temu. Bez obawy, potrafię wyczuć różnicę. PS lakikwap, myślałam, że mówiąc, że jesteś starszy, masz na myśli to, że dojrzalszy niż (EDIT: napisałam "sz"na końcu, czy ja się dobrze czuję?) wiekszość stereotypowych HP maniaków. Jak łatwo dochodzi do nieporozumień w Internecie ![]() Ten post był edytowany przez Miętówka: 11.08.2009 18:55 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:17 |