Przezorność I Upewnienie, moj nowy wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przezorność I Upewnienie, moj nowy wiersz
maryo94 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 28.07.2009 ![]() |
Przezorność i upewnienie
Panno wielka i żądana Ogrom nad czeluści bytem Paść przez tobą na kolana? I powietrze drzeć skowytem? Moja jaźń ci niedostępna Zwinnie osunięta w bok Myślisz, żeś jest taka piękna? Chcesz się zbliżyć choć na krok? Oto moja niepodległość Do miłości mówi nie Rzuć we mnie jakąś obelgą Albo odwiedź w jakimś śnie A gdy zmienię zdanie swoje Znajdź mój wzrok i uwiedź go Bo gdy zmęczę się tym znojem Obojętność skradnij mą Podpisany znakiem moim Dany mi cyrograf zły Po życiu nie będzie woni Trawy, kwiatów – ani krzty I z dziennika gnie się karta Tekst ucieka oczom już Gra okrucieństw nie jest warta Gdy na księgę opadł kurz Morał i epilog przeto Miłość w garści ludzi ma Kto próbuje zgłosić weto Szczęścia zazna tylko w snach jak się podoba ![]() -------------------- Errare humanum est.
Błądzić ludzkie jest. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie specjalnie, skoro już pytasz
-------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
metrum balladowe
rymy i metaforyka hiphopowe jestem na nie. Ten post był edytowany przez em: 14.09.2009 00:36 -------------------- |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
faktycznie, takie hiphopowe. nie przemawia do mnie, bo temat oklepany i nie czyta się wygodnie. jednakże, nie jest tragiczny, szczerze mówiąc to myślę, że stać Cię na więcej. niech to będzie mobilizacją.
PS. swoją drogą, to zauważyłem, że panie na forum jakieś wyjątkowo zjadliwe się porobiły. Ten post był edytowany przez WildThing: 14.09.2009 00:46 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no może faktycznie zjadliwe to było
![]() dobra, teraz już będę miła. ale tak Ci poradzę mary, żebyś zostawiła swój tekst na tydzień, albo więcej, zapomniała o nim, a potem wróć do niego i sprawdź, czy dalej Ci się podoba. -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
sesja jest!
no i nie lubię, jak raz jestem miła, a zostaję zignorowana następnym tekstem, oj. -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ogólnie, to ten moim zdaniem jest całkiem całkiem do rzeczy. Szkoda, że temat taki nieciekawy, a początek zapowiadał się satyrycznie, tytuł zwłaszcza.
/U Em sesja, u mnie matura, a Lilith się zrekompensowała postem. A Ty nie udawaj dobrego wujcia. Jak Ci się u mnie brak rymów nie podoba, to nie ma zmiłuj. A propos tych rymów, czy ktoś mógłby rzucić okiem na Piękną i Bestię? Bo mam część drugą, ale że brak odzewu to się waham nad wklejeniem. tutaj |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zauważ, że maryo jest świeżym użytkownikiem i takie posty mogą go zniechęcić, a Ty tu jesteś weteranką... więc nie ma litości
![]() -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 05:52 |