Choroba
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Choroba
sareczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 13.07.2007 ![]() |
Tak coś mnie naszło na "poezję". Tyle na moje usprawiedliwienie
![]() Bez ciebie mniej się śmieję mniejsze stawiam kroki niżej trzymam głowę częściej się potykam. Bez ciebie płycej oddycham, częściej mrużę oczy, wolniej bije serce (przy dłuższym braku ciebie wzrasta ryzyko jego zatrzymania). Co znaczą te objawy jeszcze nie ustaliłam zapewnić mogę jedynie, że życie bez mężczyzny jest stanem uleczalnym, choć wymaga codziennych dawek substytutów, jak insuliny cukrzyk. Istnieje spory odsetek uzależnień zarówno od substytutów jak i właściwego lekarstwa. Bez ciebie jestem chora z tobą stale w ciągu świat widzę różowszym rozsądek idzie w niepamięć. Jaką receptę wykupić? Gdzie szukać dobrego lekarza? Już raczej powitać objawy jak starych znajomych, już raczej przyjąć z radością lek uzależniający. Podobno wariaci żyją szczęśliwiej. Ten post był edytowany przez sareczka: 14.05.2010 23:53 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 13:09 |