Lucjusz I Narcyza Malfoy, Co o nich sądzicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lucjusz I Narcyza Malfoy, Co o nich sądzicie?
olizgs |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 30.05.2010 Skąd: Z kapusty Płeć: Kobieta ![]() |
Co sądzicie o śmierciożercach, rodzicach Draco, o Lucjuszu i Narcyzie Mafoy?
Według mnie, Lucjusz to zimny drań, cham, paskuda jedna! Rozum mu odebrało. Dla Voldemorta zrobiłby wszystko. Nie miał uczuć nawet dla własnego syna! Narcyza jest nieco lepsza. Ale tak w ogóle to wszyscy z tej "czysto krwistej" rodziny są tacy. A co wy o nich myślicie? -------------------- Harry Potter to skarb!
|
Lavenda1234 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 12.08.2011 ![]() |
Lucjusz jest okropny a Narcyza nawet jest w porządku.
|
Luna2000 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 08.08.2011 Płeć: Kobieta ![]() |
Draco w Insygni śmierci cz2 zachował się dosyć wporządku ale cała rodzina jest troszkę nie na miejscu a wiem że to niechodzi o niego to Lucjusz jest podły a do matki Draco niemam nic
Ten post był edytowany przez Luna2000: 12.08.2011 23:58 -------------------- ![]() Przestań się bać nie chowaj głowy w piach ,żyj bo życie to najlepsze co mogłeś dostać . ! |
emika |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 23.08.2011 ![]() |
Narcyza nigdy niezostaŁa śmierciożercą zawsze dbaŁa o syna ja osobiście ją lubię
polecam - hogwartsnapehermiona.bloog.pl -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:01 |