Moje okładki do MWG ^^ Ztwór Z
atakuje! ^^, (uwaga - niektóre drastyczne...)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje okładki do MWG ^^ Ztwór Z
atakuje! ^^, (uwaga - niektóre drastyczne...)
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to na dobry początek (czy dobry...
lepiej co by zaczęła Psycho ^^) dam tutaj moje okładeczki ^^ - Zastanawiam
się tylko nad formą - czy wyświetlać, czy dawać tylko odnośnik... No, ale
skoro to jest galeria... Wrzucam rysunki ^^.
Okładki Promo: "Nie ubijet Zjemli..." ![]() "Fight for the Surface" ![]() "Flame" ![]() "Unavoken Destiny" ![]() "Go!" ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Okładki Singli:
"Living FOREVER...in HELL" ![]() "Z" ![]() "A-live" ![]() "Fluffy? Where art thou?" ![]() "Instrumental Nightmare" ![]() "The SHADOW Magazine" ![]() "Tower of Spiders" ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
ikar |
![]()
|
Okładki Albumów:
"UNBORN UNDEAD" ![]() "Delusioneee" ![]() "What are You looking at?" ![]() "Mothers Spasms" ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Valar |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 12.04.2003 ![]() |
Juck... Ta otatnia mi się najbardziej podoba
=) A tak ogólnie to wszystkie są spoko, chociaż mógłbyś zrobić własne
rysunki a nie z internetu i dopisane własne teksty, ale to szczegół
![]() -------------------- °Bziuuum°
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Kurde no... ladne, nei ma co... nie
przepadam za komputerowa grafika... nie ciegnie mni eto ale hm... ale niezle
sa. Szczegolnie " A-live" to chyba rysunek takiego milego pana =)
Albo sie myle...
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
ikar |
![]()
|
heh Valar
![]() ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
jezu tak duzo? XP
ja sobie zawsze szukam obrazka kadruje go itp. wszystko tam poprzestawiam co trzeba, napisiki poustawiam i to mi 5 min zajmuje XP ale moze to kwestia przyzwyczajenia i wprawy xP a okladki fajne, tzn rysunki fajne. po nich mozna sie domyslic o jakiej tematyce sa piosenki^^" -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
No sorry , ale do gotowego obrazka dodać
napis , to wg mnie żadna filozofia . Gdybyś chociaż pobawił się czcionką ,
dodał jakieś efekty ... A tak ? Nie podoba mi się .
Polecam pościągać CIEKAWE czcionki z różnych stron i zacząć używać brushy . To tyle . -------------------- ;D
|
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Nie wiem mi jakoś szczególnie to do gustu nie przypadło . "A-live" jest takie w maire fajne . ale nad tym to się chyba jakoś nie napracowałeś za dużo.
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
ikar |
![]()
|
No to poopowiadam historyjki
![]() "nie ubijet zjemli" - pierwsza jaką zrobiłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do też później - czcionkę uważam za rzecz drugorzędną ![]() ![]() Aha - no i nie wspominam już o tych wszystkich minutach spędzonych na wyszukanie w sieci tego, co mnie konkretnie interesowało - pasowało do mojej wizji ^^ Drugą w kolejności robiłem "Living Forever... in Hell" - kadrowanie, cieniowanie, zmiana nasycenia płomieni, dodanie lekkiej mgły na postać, delikatne powiększenie "ludka" i oczywiście faktycznie denna czcionka - ale to jeszcze paintowska ![]() ![]() Potem "UNBORN UNDEAD" - tu się faktycznie nie napracowałem... zobaczyłem to gdzieś... przyciągnęło mój wzrok i wręcz co mogę powiedzieć? Już było takie, jak chciałem... To kadr z jakiegoś horroru - i w dodatku świetnie zrobiony... ![]() "Fight for the surface" - uhh - ile ja się namordowałem z layerami! uhh i jeszcze raz uhh - cały rysunek jest składanką ze trzech - czterech osobnych rysunków - tak, żeby mi pasował do koncepcji (acz i tak najlepiej wygląda w rozdzielczości ze dwa razy większej - bo wtedy widać wyraźnie ten rysunek na dole po prawej, a on jest dla mnie całkiem ważny w tamtej okładce), poza tym - zmiany cieni i jakaś tam edycja - ale to już tylko takie tam ^^. "Z" =D =D =D - a to kawałek mnie =D =D =D wierzcie, lub nie =D =D =D takie zdjęcie wyszło z aparatu, i tak mi się spodobało, jako zdecydowanie niesamowite =DDD, że dałem je do retuszu (już w Photoshopie =D) i zamgliłem oko, naświetliłem nos, rozszerzyłem go trochę, pobawiłem się w dodawanie piegów, podrobiłem cienie i małe, białe drobinki, mające sugerować pył z wnętrza Fabryki (kto czytał moje przedstawienie na RPG na MWG, ten wie o co chodzi ^^ ) i tak przerobione zaczeło powoli przypominać Ztwora Z ^^ Oj, nie chce mi się mówić chronologicznie =D - idę od góry =D "Delusioneee" - lata całe to już chyba miałem ^^ - ale pasowało mi do tematu płyty - więc tylko zmieniłem dół i wrzuciłem ^^ "What are you looking at" - naszukałem się tego, że hej ![]() "Mothers Spasms" - =D - a to miało być obrzydliwe - a że to już ktoś zrobił za mnie, to ja tylko dodałem trochę kolorów i rozjaśniłem - żeby więcej szczegółów było widocznych "A-live" - ojoj... z tym miałem caaaałą batalię... byłem chwalony tu za ramkę - a ona nie jest moim dziełem ![]() "Fluffy? Where art thou?" - znalezione na sieci i po minimalnym retuszu wrzucone ![]() "Instrumental Nightmare" - kolejna prosto wyglądająca, a zajmująca czasowo pozycja - powiększanie i powiększanie i ulepszanie, co by nie bardzo było widać to powiększanie - było chyba rozmiarów avatarka? no - jakoś tak ^^, a poza tym - usuwałem trójwymiar - co nie do końca się udało, ale i tak efekt mi się bardzo podoba ^^ "The SHADOW Magazine" - perfidnie ściągnięte z sieci =D - jedyna moja zasługa to w miarę dopasowanie czcionki =D (no i znalezienie rysunku i dodanie historyjki i usunięcie jakichś tam dodatkowych napisów ![]() "Tower of Spiders" - niewiele, poza zabawą tłem - właściwie zastanawiałem się, czy nie przyciemnić tego, ale tak mi się też podoba =D (bo to ma straszyć co poniektórych =D ) "Flame" uhh - te zabawy światłem... dobrze, że robiłem systematyczne backupy =D =D =D, no i zabawy delikatne warstwami, kadrowanie, usuwanie napisów tak, co by nie zepsuć rysunku i podkreślenie wyrazistości - ale i bez tego wszystkiego bardzo mi się podobała ^^ "Unavoken destiny" - nic specjalnego - ale pasowała mi tematycznie do piosenek - naszukałem się, naszukałem, ale to było jedyne, co mi się spodobało - a potem, do surowego wystroju "wnętrza" rysunku, dodałem równie surowe napisy - i to się chyba właśnie w ten sposób ma wyróżniać =) (tylko trochę problemów było z właściwym położeniem czcionki, bo Photoshop coś dziwnie "wariował" i nie chciał zmienić położenia - więc w ruch poszedł stary, dobry Paint ![]() "GO!" - tematycznie =D, poza tym - wyostrzenie postaci kobiecej, dodanie mgły, unierealnienie, troszkę światła i małe zabawy warstewkami, ale koniec końców dałem sobie z nimi spokój i tak jak jest, jest wg mnie najlepiej z tych, które mi wyszły ^^. Pozdro! ^^ -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Hm...ikar to jest
zajeb...cudowne!! Osiołek mi siem najbardziej podoba. Ten ostatni
jest taki wyrazisty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
ikar |
![]()
|
Osiołek?
![]() ![]() A teraz dwie najnowsze ^^ - może nic specjalnego, ale mi tam się podobają ![]() ![]() ![]() Płyta z koncertu w Piekarach Śląskich ^^ ![]() ![]() A to inna sprawa - to pewien stary znajomy Ztwora Z, który zgodził się użyczyć swojego wizerunku dla celów płyty - Michael Jason! ^^ ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Ehhh... sympatyczne
![]() |
Carolla |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 06.07.2003 ![]() |
Fajne tylko nie wiem o co chodzi
![]() -------------------- Szczescie to chwile ulotne..nic wiecej..
*** Uwaga!! Sprawdz, czy jestes zdrowy :P *** Jak ktos ruszy Avatka, zabije whrrr |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
ostatnie dwa: buahahaha
![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
racja..... najlepiej posłuzyć sie czyjąś praca i pujść na łątwizne... musisz wiedzieć ze swoich prac się nie omawia to one same powinny opowiadac o sobie.... nic oryginalnego
![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm...obrzydliwe ale na sfój sposób
fajne:D
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
re up
ee bawisz się w wyciąganie topików sprzed roku? -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
widzisz, niby nic w tym złego, ale to
jednak trochę denerwuje. większość widziała już dawniej te topiki i to, co
miała do napisania, napisała. nic nowego to nie wnosi, oprócz twojego
jednego posta ;p poprostu nikogo już te tematy nie interesują, więc po co je
wyciągać? =)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
NeMhAiN |
![]()
|
aha, rozumiem, nom w sumie masz racje:P ale
ja tak chciałam zaszaleć
![]() |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
QUOTE(Myśka @ 22.10.2004
12:19) widzisz, niby nic w
tym złego, ale to jednak trochę denerwuje. większość widziała już dawniej te
topiki i to, co miała do napisania, napisała. nic nowego to nie wnosi,
oprócz twojego jednego posta ;p poprostu nikogo już te tematy nie
interesują, więc po co je wyciągać? =) Za przeproszeniem - takie myślenie jest bez sensu... Czy to znaczy, że nowi użytkownicy nie mogą odpisać do starego tematu, który ich interesuje, bo starych i doświadczonych użytkowników to denerwuje...? No sorry, ale jeśli tak, to z tym forum chyba jest coś nie tak... -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
NeMhAiN |
![]()
|
QUOTE(Aeth @ 22.10.2004 16:54) QUOTE(Myśka @ 22.10.2004
12:19) widzisz, niby nic w
tym złego, ale to jednak trochę denerwuje. większość widziała już dawniej te
topiki i to, co miała do napisania, napisała. nic nowego to nie wnosi,
oprócz twojego jednego posta ;p poprostu nikogo już te tematy nie
interesują, więc po co je wyciągać? =) Za przeproszeniem - takie myślenie jest bez sensu... Czy to znaczy, że nowi użytkownicy nie mogą odpisać do starego tematu, który ich interesuje, bo starych i doświadczonych użytkowników to denerwuje...? No sorry, ale jeśli tak, to z tym forum chyba jest coś nie tak... normalnie inteligetnie:D wszyscy maja normalnie racje:D |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
och, pomyślcie. MWG aktualnie nie ma a
samego autora już chyba nie obchodzą komentarze jego okładek sprzed roku.
-------------------- .
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Podrzućcie mi linka do MWG, bo ja sie
dostac nie moge odo dłuższego czasu. Z góry dziękuje.
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |