okladki do MWG autorstwa mojego XD, to ja tesh swoje pokaze XP
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
okladki do MWG autorstwa mojego XD, to ja tesh swoje pokaze XP
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
glownie sa robione krotko, ael wszystkie
robilam sama^^
[ musze dac w kilku postach bo za duzo obrazkow XP ] albumy "Promise" ![]() "Happy Dream's (feat. Lesley Varian)" ![]() "Nic z niczego" ![]() "tańcz z nami!" ![]() "To tylko ja..." ![]() cd promo "Promise" to juz bylo... "tańcz z nami! [promo]" bylo jush "Happy Dream's [cd promo]" ![]() -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
single
"I'm crazy" <- moja pierwsza okladka XP ![]() "Live in Gdańsk 2004" ![]() "Friends" ![]() "STOP" ![]() "Never ever" ![]() -------------------- Why won't you die?
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Ładne ładne
![]() Fajne som ![]() Takie... kul ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
Fajniuśkie, szczególnie ten różwoy
komputer jest boski. Ja też chce taki =(
-------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Fajne . Ten komputerek jest słodziusi
! Jeszcze szczególnie podobają mi się "Promise" i
"Friends" - fajniutkie kotki
![]() -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Katie |
![]()
|
Dziekuje, dziekuje [mi akurat te same
okladki sie podobaja XP]
a i jeszcze jedna jest ![]() -------------------- Why won't you die?
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Najbardziej podoba mi siem ,,friends" jest aboslutnie naj, naaaj , naaaaaaaaj słodsza. Ja siem na razie tylko przygotowuje do wydania mojej debiutanckiej płyty
![]() -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Fajneeee....a najbardziej sweet dreams
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Katie |
![]()
|
nyo i nowa okladka moya i jedna zrobiona dla mojej sis....
nyo wiec najpierw moja. taka prosta (: ![]() i dla mojej sis ![]() -------------------- Why won't you die?
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Fajne, fajne, tylko ta "STOP"
jakoś nie podoba mi się. Najlepszy jest komputerek
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |