Opowiadania Nie-potterkowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Opowiadania Nie-potterkowe
moniquecaroline |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.07.2011 Płeć: mama muminka ![]() |
Mam do Was moi drodzy forumowicze pytanie. Z uwagi, że jestem nowa nie do końca orientuje się w temacie. Czy macie miejsce na publikacje opowiadań fantastycznych, które nie dotyczą Harry Pottera??? Mam gdzieś zachomikowane jedno napisane trochę czasu temu i chciałam się nim podzielić i zasięgnąć opinii ludzi, którzy w tym siedzą, a nie tylko koleżanek, którym wszystko zawsze będzie się podobać. Proszę o kontakt
![]() -------------------- Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnie spotkanie magicznych przypomniało mi, że za czasów kiedy ja zaczynałem na forum, opowiadania potterowe były tu w mniejszości
![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Bo jesteś tu dłużej niż węgiel na Śląsku.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
krystek |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 23.08.2011 Skąd: tubyłspamalehazusunęła Płeć: Mężczyzna ![]() |
buahahaha dobry tekst
![]() -------------------- tubyłspamalehazusunęła
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 06:36 |