takie jakieś "cusie"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
takie jakieś "cusie"
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
elfka i kwiotki
kobiałka i krzywy księżyc kobietka z bronią dodam, że z gry "oni" i że nie tworzyłam jej z pamięci (wniosek sam się nasuwa ![]() ![]() elfka powiedzmy, że to aniołek -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Ejjj dlaczego wszystkie dziewczyny jakie znam tak fenomenalnie rysują? Ja się tak nie bawie. Dlaczego ja nic nie umiem narysować? ;( JA chcę!!!
A do rysunków - 16, 23 i 4a są śliczniutkie ^^ Reszta trochę mniej, ale i tak są ładne ^^ Pozdrawiam. sir Momo, co nawet prostej kreski bez linijki nie potrafi narysować ![]() -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Pierwszy rysunek jest zdecydowanie bardzo
oryginalny , podoba mi się ^^ . Można by przerobić go na witraż i byłby
cudny =D ( ale ja mam dziwny gust =P )
Drugi też niezły , nie mam żadnych zastrzeżeń ale i specjalnie mnie nie porusza . Ładna dziopka ^^ Konoko mi się nie podoba ... Jakaś taka "bez pałeru"... Oczy mają za mało blikó ( ale może to tylko subiektywne odczucie ) Dwa pozostałe ... hmm... pomysł niezły , ale nie przepadam za rysunkami wykonanymi szybką , oderwaną kreską ( chyba , że je robi jakis super-hiper profesjonalista , a to i tak nie zawsze ) Mimo to prace pozostawiają sympatyczne odczucia , mimo pewnych niedociągnieć ( które w gruncie rzezcy tak bardzo nie zakłucają odbioru ) Pozdrawiam =) . -------------------- ;D
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja umiem rysować ale tylko
częściowo....nadal pracuje na pewnymi partiami ciala które mi zupełnie nie
chcą wyjść (pomińmy fakt że to prawie 95% ciała
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
KHEM... co to za Mrs momo? Obrażę się ^^ Toż nawet po avatarku znać, że jestem facetem ^^ A tak poza tym - nie wiem czy jesteś kobietą ;P wiem, że ja nie jestem nią ;P No i na koniec - czemu prawie wszyscy mylą talent z umiejętnościami? Popatrzcie na rysunki iskry (przykładowo) - widzicie tam gdzieś przejaw talentu? Nie. Bo z talentem trzeba się urodzić. Owszem, rysunki ładne, ale tylko ładne. Nie są fenomenalne. Talent to naprawde rzadka rzecz. A umiejętności to co innego. Je można nabywać poprzez trening. I patrząc na rysunki iskry (znowu przykładowo - ale tylko dlatego, że to jej rysunki są w rym temacie) widać umiejętności. Ale nie talent. I możliwe, że w tym momencie iskra obrazi się na mnie do reszty, ale zdania nie zmienię. -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
||
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Wszystkie są bardzo ładne , wszczególności
podoba mi się rysunek 1 ( orginalny ) i drugi ( jest taki .. no śliczny
![]() -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
Nie chce mi sie rozpisywac bo tak jakos
dziwnie sie czuje wiec tylko zapisze ogolne wrazenie
1: podoba mi sie 2: podoba mi sie 3: tak sobie 4: podoba mi sie 5: nie podoba mi sie -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Cho_ |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 30.06.2003 ![]() |
mi sie podobaja wszystkie oprocz tego
pierwszego...calkiem dobrze rysujesz... szkoda ze ja nie mam skaneraa
![]() ![]() chociaz moze i dobrze jakbyscie zobaczyli moje bazgroly to by bylo *death* ![]() |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Słuchajcie Momo, on ma zawsze (?) rację
![]() Ja naprawde szanuje Wasze komentarze, ale nie przesadzajcie... Rysunki może i są dobre, ale naprawdę ---> bez przesadyzmów. Jeśli ktoś pisze, że są "bardzo ładne" albo cus w tym stylu to znaczy, że jeszcze ładnych rzeczy nie widział ![]() ![]() ![]() A tak poza tym, to bazgrołki te są w sumie stosunkowo wiekowe... Ale mam cuś nowego ![]() ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
dawaj iskra bo podoba mi sie twoj styl XD
-------------------- Why won't you die?
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ja UWIELBIAM takie prace((: Artystyczne
kreski, zamaszyste, spontaniczne. Które pięknie komponują całość...
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Layla |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 06.06.2003 ![]() |
Ślicznie rysujesz! Najbardziej
podoba mi się drugi, chociaż wszystkie są bardzo ładne.
Dlaczego ja tak nie potrafie??? Buuu ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
No prosze, jam sie nie wypowiadala tutaj
jeszcze....
A mis ie drogi najmniej podoba.. ta kobialka jest jakas mdla. najleprzy jest aniol.. ladne ma buciaki =) I skrzydla fajnie narysowane... cos w nim jest takiego co mi sie podoba. Walnij tutaj te nowe jak je przeskanujesz. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
No właśnie masz swój styl i to fajnie
wygląda połączone w całość . Dlatego się ludziom podoba , a i właśnie jak
zeskanujesz to koniecznie tu walinij te rysunki
![]() -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
daniel kibelberg |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 26.04.2003 ![]() |
eeeee....nie rzuciło
mnie to na kolana.... tak prawde powiedziawszy to wcale nie masz orginalnego
stylu, nie rysuj węglem ani długopisem bo to brzydko wygląda, nie rysuj
takich ostrych nosów i poprzyglądaj sie jak prawdziwi ludzie wyglądają a
będzie good......... tak poza tym najlepszy to ten ostatni tam jest taka
fajna kreska......... a i jeszce do sir momo trza mieś talent ale poza tym
trza ten talent rozwijać...
-------------------- Hava nagila !
Hava nagila! Hava nagila, venishmecha! Piękna jest chwila! Piękna jest chwila! Piękna jest chwila dopóki trwa! |
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
swieta prawda Momo... -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Valezka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Warszafka ![]() |
Ładniuśkie, a najbardziej mi się podoba
elfk i aniołek, pikne poprostu są. A co do tematu rysowania, to ja tylko
jedno oko potrafię dobrze narysować i nos więc napewno zostanę sławną
malarką (to mój drobny mankament, nie posiadam wrodzonej skromności =)
-------------------- ![]() Czyż różowa Honda S2000 nie jest śliczna, jak ja bym chciała ją mieć =( |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Masz taki inny i dziffny styl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Mi się wszystkie podobają, ja to wogóle mało prac dla siebie robię, tylko na konkursy i to wtedy kolorowe lub linoryty,szczerze mówiąc ołówkiem zrobiłam do tej pory tylko jedną pracę skończoną^^' mam parę zaczętych ale od dawna nie kończonych, albo parę razy na kartce malowałam na lekcji. Ale ogólnie lubię malować, zwłaszcza czarno-białe namaluje coś i tu umieszcze i zajmuje się malarstwem od 3 lat i od 3 lat startuje w konkursach i dobrze mi narazie idzie( nie chce mówić dokładnie bo możecie mnie wziąść za samoluba, a ja naprawde do siebie jestem bardzo krytyczna i siebie samej nienawidze) A w przyszłości będę msię zajmować tym(chce zostać architektem lub grafikiem) i będę się starać dostać na dobre odpowiednie studia. Wogóle może ktoś zna jakieś konkursy plastyczne co są teraz organizowane?tylko ja nie chce jakiś konkursów robionych np. przez jakąś stronke internetową,tylko organizowane jakieś przez domy kultury i są np. ogólnpolskie lub z województa zachodniopomorskiego.
-------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
ikar |
![]()
|
||
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tylko na momencik
![]()
abstrahując od rysunków ![]() ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
||
iskra |
![]()
|
to nie jest chyba anioł...
![]() demon Genjo Sanzo Hoshi To nie jest mój twór, jakby ktoś byłby ciekawy to jest on w nowym kawaii na 21 stronie (bodajze) ![]() Acha, i jeszcze słowa uznania: Psycho, dzięki za wspomaganie ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Świetna kreska.. artystyczna...To lubię=))
Napis 'Genjo Sanzo Hoshi' wygląda jakby był wypukły=D Fajny efekt.. Ciekawe, czy świadomie otrzymany..?(: -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katie |
![]()
|
no ladne ale takie jakies dziwne......
z mojego punktu widzenia -------------------- Why won't you die?
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Super! I powiem, że druga dawka (
![]() -------------------- ![]() |
iskra |
![]()
|
Demonitka jest cięzarna, Sol
![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:03 |