Kolaż "it's My World, Fashion World"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kolaż "it's My World, Fashion World"
Milex |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 18.10.2012 Płeć: Kobieta ![]() |
Dzisiaj chciałabym wam pokazać kolaż zrobiony przeze mnie na konkurs - wyszło całkiem nieźle! Kolaż nosi tytuł "It's my world, fashion world". Może macie coś podobnego?
![]() A TUTAJ większa wersja - lepiej wygląda! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gajny kolaż, ja nigdy nie miałem głowy do kolaży, miałem dwójke z plastyki kiedyś
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Milex |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 18.10.2012 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pomyślałem o Warholu jeszcze zanim o nim przeczytałem:) Chyba najciekawiej taki kolaże wyglądają właśnie przy twarzach postaci.
A to też fajna poróba:) -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 01:25 |