Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Bo widzisz, Tymon, kultowe filmy kazdy szanujacy sie czlonek polskiego spoleczenstwa znac powinien.
Cat, bardzo podoba mi sie Twoja nowa fryzura. Do twarzy Ci niezwykle. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Agulka88 @ 07.05.2005 22:27) Fak, chodzi o imie. Bylas z nim na tym czyms winnas pamietac jak sie zwie. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 07.05.2005 22:50) QUOTE(Agulka88 @ 07.05.2005 22:27) Fak, chodzi o imie. Bylas z nim na tym czyms winnas pamietac jak sie zwie. Damian (Czy to takie ważne?) -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ojezuuuuuuus.
Ojezuuuuuuus. Ojezuuuuuuus. Cat - psefalbowałaś siem czy to fotoszop? xD moj peint szop pro nie umie az takich cudow dokonywac. myslicie, ze jezus zmieniajac wode w wino uzywal fotoszopa? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
O_________O
Cat, uległaś modzie. Wszyscy teraz majom takie grzywki! mnie to nie dotyczy, bo mam grzywkę od urodzenia. chociaz hm. Tobie i tak we wszystkim ładnie. ale na pewno inaczej. złagodniałaś (: iiii wlasnie wez nie uzywaj szopa jak tu fotki wrzucasz bo mozesz podwojny atak serca co niektorych wywolac. |
Tomiko |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 04.05.2005 ![]() |
Cat; dostosowywuje się do społeczeństwa.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, to spoleczenstwo dostosowuje sie do niej.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Damian (Czy to takie ważne?) Tak bo znam kolesia ktorego starzy imieniem pokarali ale jak to ma byc Damin to tam łeee... -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tomiko-spierdalaj.
Timi-kolor to mój naturalny jest. Nai- moja grzywka nie jest taka jak wszyscy noszą teraz, moja żyje własnym życiem i jest krzywa i artystyczna XD a grzywkę miałam w gimnazjum jeszcze w ogóle! i wyglądałam jak pyza z bajki. Elva- kocham cię XD |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o to, ciekawe, bo moja też! leci na ukos nad prawym okiem
![]() a kto chce zobaczyc nai w starej grzywce niech wejdzie na profil CAT ![]() Ten post był edytowany przez Neonai: 08.05.2005 09:55 |
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Mi tam sie fryzura Cat podoba
![]() To co miałam podać w końcu..? -------------------- |
Neonai |
![]()
|
z tego co widze to w ostatnim poście już podałaś, wiec daruj. nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
|
Eva |
![]()
|
Podaj cegle, podaj cegle, zbudujemy nowy dom.
Cat - ach, och, ja Ciebie tez, maj low XDDD -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Coś o mnie.
zawsze pcham się na pierwszy plan mieszam róż z moro mam aspiracje na kleopatrę choć czasem mnie to śmieszy mając taki tyłek i takie... oczy nie boję się o brak pracy XP i czasami lubię. Ten post był edytowany przez Cat: 08.05.2005 11:24 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ahaha aaaaaaaaaaahahahhaha XD!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
co? XD
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie lubie grzywek
w ogóle -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o masz. jestem chodzącą grzywką. bez twarzy i w ogóle.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeeee jakoś starzej wyglądasz.
jesteśmy z jednego rocznika, a ja musze po aquaparku latać z dowodem osobistym i łączyć się z bazą ratowników żeby mnie na dziką rzeke wpuścili łajzy w pomarańczowych slipach co myślą, że to basenowy słoneczny patrol, a oni pełnią jakoś strasznie ważną misje. "kochanie 2 centymetry to zasadnicz różnica". ale na tych ze studniówki jakoś bardziej mi się podobałaś, jakoś tak świeżej wygladałaś, i aż się czuło ładny zapach. co nie zmienia faktu, że prace znajdziesz na pewno i to bez wymuszania pierwszeństwa na skrzyżowaniu =) i mam cię w komórce nadal. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
moja mama twierdzi, że wyglądam młodziej. no i co ja mam myśleć XD
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
może i ma racje. ja widze tylko zdjęcia. awidze generalnie słabo. -2.5
-------------------- dupa.
|
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy ta zmiana koloru to czasem nie moja sugestia? Bo właściwie już nie pamiętam, czy od fryzjera wróciłaś z brązową grzywką, czy normalną. Fajnie tak pisać o Twoich włosach, nie uważasz?
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ależ oczywiście. rozważam własnie założenie oddzielnego topiku na ten temat
![]() |
Sumiko |
![]()
|
noo to jest jakieś wyjście.
-------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 19:52 |