Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
W dzieciństwie twierdziłam że tylko ludzie z wysokim czołem powinni nosić grzywki. Poglądy się zmieniają, a moja grzywka od dzieciństwa rośnie w siłę
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to tak - na zdjeciach ktore zamiaszcze nizesz pojawie sie chyba tylko dwa razy, ale co tam, pochwale sie jakie to ognisko udało się stworzyc :]
Historja krótka - lekcje PO, wszyscy sie nudzą, Radek mówi do mnie - Bocian, zrobmy jakieś grill-party albo ognisko... i zrobiliśmy ;] Tyle wstępu Prezentacja uczestników których i tak nikt nie zna ;] (modemowcy raczej wysiadaja, zdjecia duze) maciej Czyli ten który z mojej ręki pierwsze piwo dostał ;] majcher Czyli...w sumie znam go tylko z piwa, niejednego ;] P2 bawi towarzystwo Ja z prawej pierwszy reszta uczestnikow czyli ci co rozbili sie przeciwnej stronie wawozu Mateusz Niby nic ciekawego w tym zdjeciu...ale czy on nie wyszedł tak troche...evil? ;] oto on... o nim niektórzy słyszeli... pan Radosław ( z kobietą i piwem) z którym to w komitywie jestem bardzo dobrej, więcej powiem - prawdziwy przyjaciel, bodaj jedyny co do którego jestem pewny :] zbiorowo Czyli ci z lepszej strony ogniska - gdzies tam sie czaje ;] chwalcie Pana ;] Czyli trzeba pomalu konczyc, zimno jak diabli więc załozyłem dresik...ta, jestem pijany ;] w sumie tylko zagorzali wrogowie alkoholu wrócili do domu trzezwi, reszta padła (taki był zamysł ;]) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Czy mi sie tylko wydaje czy Pan przytyl, Panie Pawle? ;d
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
mać ;]
Nie no co ty ;] Ale fakt faktem, po zimie troche mi sie utyło, w sam raz tyle żeby spalić na wiosne ;] BTW - ile osob mialo okazje na owym brzuchu leżeć sobie go chwaliło, ponoć taki w sam raz ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
P2 weź z takimi tekstami jak ten na końcu nie wyskakuj. Fu-u. Niektórzy jedzą po nocy.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jedz po nocy bo tez utyjesz.
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojapier..
co za szatan ^^ -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
Ja jem po nocach ;]
I wcale nie...a moze jednak ;] Cos podejrzanie wrazliwi jestescie ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ja
jem po nocach ;] Blad. Ten post był edytowany przez Pottermenka: 11.05.2005 18:44 -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba robie sie za stara na to forum.
-------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A ja za mało tolerancyjna na tłuszcz.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja jem co chce i kedy chcce i mi z ttym
dobrze.
przyhnajmniej nie cierpie.;] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
pozazdroscic
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
psycho ty żyjesz.
nie ma twojego gg, maila, adresu, nic. weź się odezwij. -------------------- dupa.
|
Pawelord2 |
![]()
|
"...mam tak samo jak tyyy..."
koniec offa ;] udalo mi sie znalezc jeszcze jedno zdjecie jak się zaciagam ;] http://pawelord.neostrada.pl/100_8115.JPG Na pierwszym planie mumin ktory to pod nie inną jak moją komendą zasmakował w alkoholach i rozpuście ;] A i jeszcze wam pokaze, zdjecie z roku 2004, wakacje - http://pawelord.neostrada.pl/HPIM03001.jpg moja luba ;] Obrazek o tyle wypasiony że ona jest antyalkoholowa, co sobie bardzo chwalę :] a jak wiadomo nic nie raduje mężczyzny tak jak goraca kobieta i zimne piwo :] (tylko i wyłącznie w tej kolejności ) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ta hm no, gorąca laska, nie ma co.
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ..
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pierwsze wrażenie - Szymkowiak ;d
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
co racja, to racja czajldzie, Szymek jak nic.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ładny dzieciak B)
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o, jak wyprostowane wlosy tymona ;P
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
to samo zdjęcie ale w róznej oprawie.
marusek2 marusek1 z zeszłego roku. w łazienkach robione na tle sceny tej co ją pawie okupują. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eva |
![]()
|
Jednak zdecydowalam ze to sie nie nadaje do pokazania. ;p
Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 22.05.2005 17:38 -------------------- |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ładnie panna ufryzowana.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:09 |