Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra pora na smieszne zdjecia. Oto odcinek pt "Powrot z Płośnicy" Płośnica tro miejscowośc gdzie miało miejsce Plosnickie Lato Teatralne na kltorym nasza grupa byla.
http://img112.echo.cx/my.php?image=plosnica0ww.jpg - o to sam 'dworzec glowny' http://img113.echo.cx/my.php?image=heyo9bs.jpg - pozdrowienia z zapyczialej dziury =) http://img32.echo.cx/my.php?image=ontheroad2fm.jpg - wszyscy dobrze sie bawili entuzjazm z nas kipial http://img32.echo.cx/my.php?image=czekajacnapociag1lf.jpg bylismy najbardziej wesola ferajna w miescie http://img32.echo.cx/my.php?image=postoj8sf.jpg \m/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ktory kudlacz to ty?
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten zly w kurtce
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
czyli ten kudłaty.
i tak jestem bardziej kudłata, nie bójcie się. spoko majonez XD ale kudły imponujące. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
zdjecie nr 2 dostarczylo mi rozrywki intelektualnej - mezczyzna czy kobieta?
;] ale potem juz tylko latwiej bylo. Dzisiaj wieczorkiem bede mial swierze mieso z pska ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie powiesz mi ze na drugim zdjeciu jest Owiec ._.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
jesteś kobiecy owiec XDD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
![]() tak, to jest niewątpliwie dłoń Owca. i co jak co, ale jest męska. taki mały dowód XP -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
voldius, obyś nigdy nie wyglądał tak, jak w sygnaturce xP
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hyh, ssssspoko, tak źle nie jest, ich bin keine Pokemon!
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zaraz dam fotke, bez fryzury!
O. A oto one: Tajemniczy Zią Bez Oświetlenia A oto i ja, z ucieta fryzurą i zajebistycznym long slejwem. Jest jeszcze jedna fotka jak pale Tymianek. Domyślcie sie adresu ;p Ten post był edytowany przez TimmY: 06.07.2005 14:02 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To ja dam gdzie widac troche mojego herstajla. Przeznaczone dla Neona ale.. 2 pieczenie ;p lazienka o.
Rodzicom wszystko powiem ty szałwio tymianko tymono manie! Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 06.07.2005 21:30 -------------------- |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Łał, Timmy, znalazłem trzecie zdjęcie (ale inteligencja)
![]() ![]() Elvara, wymaga mi logowania ![]() |
Eva |
![]()
|
Skracaj do Elva, dalej sie nie posuwaj ;p
Zaaaraz naprawimy. Pach. Dla tych, co na o2 konta nie maja. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 06.07.2005 21:59 -------------------- |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 06.07.2005 22:54) Skracaj do Elva, dalej sie nie posuwaj ;p Zaaaraz naprawimy. Pach. Dla tych, co na o2 konta nie maja. ŁaŁ!, dobra, koniec komentarza do zdjęcia ![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
oba stajle bosko! :D
ale się dobrze czu czu czuuujęę -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi się napis 'jackass'.
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
szalony kapelusznik.
szerlok holms w dyskotece. huś! fru. oczko puszczam państwu. ano tak to sobie jest. szalony czwartek. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ale szopa :FFFF
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
ale zdjecia fajne :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elva pamiętaj, że istnieją samowyzwalacze w aparatach ;]]] [to a propo pewnego obrazka obtłumaczającego zdjęcia pokazywane w necie ;p]
-------------------- |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 06.07.2005 13:54) A ja zaraz dam fotke, bez fryzury! O. A oto one: Tajemniczy Zią Bez Oświetlenia A oto i ja, z ucieta fryzurą i zajebistycznym long slejwem. Jest jeszcze jedna fotka jak pale Tymianek. Domyślcie sie adresu ;p To ty??!! O stary... Ja nie w tajemniczona... ale czy tu każdy daje swoje zdjęcia XD?? -------------------- ...
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Ja nie w tajemniczona... ale czy tu każdy daje swoje zdjęcia XD?? No jasne ze tak, to jest obowiazek \m/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
co ty pinidzielisz, ja swojego jeszcze nie dalem :> no moze niezupelnie
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 15:23 |