Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
aaaaaa!!! ;))))
widzę, co masz na ręce! [ciekawe, czy pamiętasz od kogo to ;p] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
oczywista sprawa:}
od tych dwoch lat prawie nie zdejmuje;] |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
no i bylo zlocicho w trojmiescie o ktorym wiedzialo tylko grono wtajemniczonych ;]
ajjj, zalowac, ze was nie bylo! morskie kapiele, rodzace sie romanse, wysmienite towarzystwo i cieply posilek w kfc. a przy tym obsmarowywanie wam dup B) visala po grecji i emp probujacy byc sexi vis, amanda, wiatr w miedzyczasie spotkalismy syrenke arielke ;] prezentacja wiecznie zamknietych oczu empa a tą zabieram jeszcze do sopotu [zwroccie uwage na pieknym kolor wlosow;p] hot summer romance 'nachalny romance', ulubione zajecie maczo-empajera ['żadna mi sie nie oprze' XP] Ten post był edytowany przez Myśka: 22.08.2005 18:22 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
a taka cicha woda..
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Myśka |
![]()
|
a jak mowilam cos zabawnego, to straszyl, ze kaze dementorkowi mnie zbanowac... :(
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
coz
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Myśka |
![]()
|
:/
ha ha a juz jutro po godzinie 12 bedziecie mogli zobaczyc tu mnie i mellise, ogorkowe lodozerczynie! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiedziałem ze z empa taki żygolo... no no.
no. ale długo niepociągnie bo już niedługo ja zdobywam 3miasto ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
podobno już się zaczęto z tej okazji ewakuować ;p
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta wszyscy panowie z opuszczonymi głowami opuszczają GGS;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat postu troszkę inny ale co tam :P
Kumpel wpadł do mnie z cyfrówką wbudowana w aparat sony-erikson. Skorzystałem więc z okazji by uwiecznić moje miejsce pracy ![]() Na fotce numer jeden widzimy tapczan marki IKEA wraz z narzutą kocopodobną ozdobioną ruda parszywą bestią moim psem Albertem. Jak zdazyła już zapewne wycieczka zauważyć lezy on na moim łużku :P Na ścianach mam tapete koloru ciemny granat w żółte jakieskwiaty. Na szczęście nie widac ich na zdjątku. Ścianę zdobi też plakat promujący film HP&CoS z tygodnika/miesięcznika* Viva. * - niepotrzebne skreślić Przechodzimy dalej. Widoczne jest równierz krzesło które stanowi integralny element zestawu przykomputerowego: Stolik + krzesło. Ale o tym później. Skupmy sie na szafie: Parter Od lewej: niebieska ksiazka pt: "Podstawy ekonomii". W głębi dwa opakowania po grach Age of Empires2 oraz HL: Blue Shift. Na nich też znajduja się trzy rzędy kaset magnetofonowych. Zbliżając się do środka mijamy lampkę nocną a w głębi czteropak VHS Alien Saga. Na samym końcu widoczny jest zeszyt notatnikowy do wymienionej wcześniej ekonomii oraz dwa kubki w których znajdują się próbówki :> 1 piętro - Ahhh nice: Na przedzie od lewej cake box 10cd a na nim dwie poręczne torebki na przechowywanie cd. Nastepna jest moja skarbonka :P a nastepnie kolejne dwa cake boxy po 10 sztuk każdy. Nastepny przedmiot nie uwierzycie kolejny cake box a w zasadzie dwa tylko, że tym razem po 25 sztuk. Kolejnego przedmiotu nie muszę przedstawiać :P W głębi stoja staaaare książki np. "Słynne procesy" czy "Koleją przez świat" Tytuły i tak nic wam nie mówią więc na tym poprzestanę. 2 piętro - Na pierwszym planie widzimy starą radziecką konstrukcję pt. Lornetka :P Obok worek pełen pynędzy *_* W głębi stoją moje stare zeszyty a po prawej płyty DVD. [m. in. HL2 :P] 3 piętro - Mangi mangi mangi. Dragon Ball i dr Slump. NGE też trafił na to zaszczytne miejsce. Seriosly I dont know what kind of things lies deeper O_o No to był opis 1 zdjęcia :P ![]() ![]() Oh mój komputerku <3 XD -------------------- ...
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
no mloda
niezla dupke sobie wyrwalas! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
e, no co ty, murzyna? ;] nie zebym byl rasista, nie lubie zwiazkow mieszanych, a nastolatki z emerytami to juz wogole ;]
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie no... zupelnie jak moj tata ;p
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
ha, niespodzianka córeczko ];->
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 28.08.2005 20:34) ^dobry boze :} nie powiem - fajne zdjecia. -------------------- |
Potti |
![]()
|
zebys wiedzial jaki ma talent w podrywaniu facetow. moze o czyms nie wiedzialam ;]
Pawelord -> jasne, bo moj tatus zawsze chcial zostac dentysta... ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nie no Potti, ja się nie mogę przestać tobą zachwycać,jaka ty śliczna jesteś =)!
A facety urocze, aż sobie pluję w brodę, że w tym roku w Polsce ciągle siedziałam. Polacy to szarpidruty i obszczymury ;p A w ogóle to się czepiają murzynów z czystej zazdrości, bo murzyni mają jak wiadomo bardzo duże... stopy, no. ;-) |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
tak, tak, stopy są ważne, nawet bardzo^^
nie mówiąc o tym, że Murzyni są ... szybcy, w dobrym tego słowa znaczeniu. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Potti |
![]()
|
oh jasne, nawyzywaj ich jeszcze od zboczencow ;p
a w ogole to dzieki cat ;* -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 28.08.2005 20:34) OKJP. jeszcze nie widziałem kieliszków pół litrowych:D a wogóle mudżyni są kul. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE jeszcze nie widziałem kieliszków pół litrowych:D Zdjęcia zamieszczane na Magicznym Forum kształcą ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
MisieK |
![]()
|
-.-
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Tresciwe.
Potti małpo zmieniłaś jak jasna cholera się! Nie poznaje kolezanki |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 04.07.2025 02:25 |