Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Wręcz przeciwnie Dziuba, wrecz przeciwnie.
Tak Ci lepiej o niebo:) I w ogole dorosles jakos tak Mhmm;) |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wyprzystojniał?
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Trzonowce mu wreszcie urosły.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
...pierwsze włosy na klacie.
na każdym zdjęciu Owiec wygląda inaczej ;p -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapomnialas jeszcze o moim bujnym mlecznym wasie.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
pierwsza masturbacja...
XD -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
To się mówi, że wkracza w burzliwy okres przemian i dorosły świat. Zaczyna go interesować ciało własne i krągłości koleżanek, w jego głowie roi sięod buntowniczych myśli przeciw systemowi i rodzicom.
No i masturbuje się po raz pierwszy :>. -------------------- .
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 22.08.2005 19:16) no i bylo zlocicho w trojmiescie o ktorym wiedzialo tylko grono wtajemniczonych ;] ajjj, zalowac, ze was nie bylo! morskie kapiele, rodzace sie romanse, wysmienite towarzystwo i cieply posilek w kfc. a przy tym obsmarowywanie wam dup B) visala po grecji i emp probujacy byc sexi vis, amanda, wiatr w miedzyczasie spotkalismy syrenke arielke ;] prezentacja wiecznie zamknietych oczu empa a tą zabieram jeszcze do sopotu [zwroccie uwage na pieknym kolor wlosow;p] hot summer romance 'nachalny romance', ulubione zajecie maczo-empajera ['żadna mi sie nie oprze' XP] o wy. nie mogliscie poczekac do wrezsnia? -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
łe no
we wrzesniu można jeszcze raz! w gronie mniejszym, no ale. a tak poza tym to i visala i amanda jęczały, że Cię nie ma, paskudo. i ja też jęczałam, oczywiscie :) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobra dobra.
no to mata po pół roku. dla nieblogoslawionych Ten post był edytowany przez Sumiko: 07.09.2005 16:54 -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
teraz widzę, że to jakiś kormoran jest.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
mi tam sie wydaje, ze pelikan, ale roznie mowia.
a patrze na te zdjecia (bo mam wiecej, rozbieranych =P) i wygladam strasznie. biale wszystko, a rece brazowe ==' -------------------- dupa.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To sie zacznij toples opalac. To juz zaczyna byc normalne w naszym zachodnioeuropejskim imperium mody.
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
w zeszłym roku się opalałam, ale w Hiszpanii.
a w tym nie opalałam się wcale. to od chodzenia w koszulkach bez rekawow tak mam. -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
-------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak się bawi młodzież wszechpolska XD
nieno, joke. syriusz, nie wyglądasz już jak dudley! what happened?! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze szedł tam z buta?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() ![]() A z młodzieżą wszechpolską mnie nie identyfikuj ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Vilanda |
![]()
|
szast - prast.
z brato - przyjacielem po ropoczęciu roku szkolnego, w drodze na integracyjne spodkanie klasowe ;p -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Śliczne zdjęcie! =)))
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kto je kto, bo patrząc mniej więcej od pasa w górę nie rozróżniam ;C
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
szenkiju.
edit: no zgadnij czajld. Ten post był edytowany przez Vilanda: 10.09.2005 12:03 -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta/ten wyższa/y to nie ty ;p
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
no gratuluję, to jest Bartek, zwany Młodym Jebaką ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hahaha, fajna ksywka ;)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 04.07.2025 16:05 |