Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vold- no Dick się nazywa ;P
Vilanda- ja tam lubię. Nawet swojego giertychopodobnegopseudopudla |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oż! jaki paszczur;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Polubilibyście się XD
edit- pierwsze zdjecie na którym się uśmiecham ;P Ten post był edytowany przez Cat: 12.09.2005 13:22 |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ooo
![]() no wreszcie! a dick to fajna nazwa, a ja dla swojego nowego /nie, nie zycze Salwie smierci, nawet chociaz potwornie smierdzi ;p/... bedzie Jinx! ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
gratuluje.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Cat, ileż Ty masz lat kobieto?
tylko grzywe widze ;p a psy mają do mnie uraz i na mnie warczą. albo mnie nie zauważąją. Paskudne osobniki. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vilanda- a na ile wyglądam? ;P
Aga- ja mam jeszcze twoje zdjęcie w komórce, co ci kiedyś w Arkadii pstryknęłam. Fotogenicznaś, nie ma co =) |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Amanda, to wszystko zasługa tych wspaniałych ludzi, modratorów i Administratora. pomódlmy się za nich, jak nam nakazła o.Rydzyk.
Amen. ^.* EDIT: Cat - młodo, oczywiście ;p Ten post był edytowany przez Vilanda: 12.09.2005 15:24 -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
phi to JA wyglądam młodo.
-------------------- dupa.
|
Vilanda |
![]()
|
a no rzeczywiście.
Cat - strzelam - 18 lat? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chciałabym. 19...........
*idzie się marszczyć i siwieć* |
Vilanda |
![]()
|
nie no, to już jesteś w kwiecie wieku. niedyskretne pytanie: masz już menopauze?
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
a to ja teżż się wtrącę... o tu
tak nawiasem to to jest Gubałówka, wakacje tegoroczne.. z rodzicami niestety, inaczej zdjęcia byłyby bardzej stuknięte ![]() Ten post był edytowany przez Daga: 12.09.2005 18:05 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
o fuj... z rodzicami.. kiedy to bylo po raz ostatni...
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja też bylem w tym roku w Zakopcu i jechałem sobie tymi bobslejami... ale przede mną jechał tsaki łom co cały czas hamował.. i w niego stukałem.. piernik się burzył :/
-------------------- ![]() |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie byłam nigdzie z rodzinką (nie licząc mojej sis) ładne parę lat... Zdjątko super... góry...przypominają mi się te mordęgi na szlakach z przewodnikiem który marzy jedynie o zamęczeniu grupy na śmierć...: )
-------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
czemu w tych górach jest śnieg?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Vilanda |
![]()
|
to ja jestem takim przewodnikiem, sasasa ;>
wakacje z rodzicami not dead. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Wena @ 11.09.2005 08:10) na straganie, który widać za mną dzięki ![]() Ten post był edytowany przez Teodora: 12.09.2005 21:38 -------------------- m
|
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Vi, speszyl for ju [nie psy], tudzież z chęci pochwalenia się swoim inwentarzem:
Nie pies, choć zwie się Azor Bosek Kizia Czyli ile kotów mieści się w trzypokojowym mieszkaniu w bloku [nie wliczając w to brata, również Kotem zwanego] -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
o jejku jej, kotki! piękne, piękne, rozpływam się.
*orgazm* -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
QUOTE czemu w tych górach jest śnieg? czy to było pytanie retoryczne? ![]() Napadało. Na Kasprowym miałam sniegu po kolana, a dzieciaki lepiły właśnie bałwana. Tyle tylko że ci którzy się wspinali byli bardzo często w krótkich spodenkach i krótkim rękawku. A tam qrde koło zera ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lilly Lill ->
Zmieści się 4-5. Znam to z doświadczenia koleżanki mojej rodzicielki ![]() -------------------- ...
|
Wena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 10.04.2005 ![]() |
znam ten ból
QUOTE Zmieści się 4-5. Znam to z doświadczenia koleżanki mojej rodzicielki + pies homoseksualista. [ukłon w stronę babci ;] -------------------- porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 04.07.2025 22:39 |