Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ciekawe czemu ;p
ej młoda jestes Sumiko ![]() Ten post był edytowany przez voldius: 13.09.2005 19:57 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 13.09.2005 19:46) Ja miałem to w MMSie, ale i telefon ukradli, o! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
o. oczy masz nieodgadnione. i ładne.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sumi, ja nigdy nie twierdziłam, że wyglądam młodo XD
Tatuaż masz świetny, mam go nadal na zdjęciu w telefonie ;P Vi- oczy ma ładne i w ogóle ładna blondyneczka jest! |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
no, no. ;p
blondyneczki są apetyczne. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
ehe, blondynki rox0rz ;]
Ale łopatki nie widać, pfff... "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Daga @ 12.09.2005 18:02) a to ja teżż się wtrącę... o tu tak nawiasem to to jest Gubałówka, wakacje tegoroczne.. z rodzicami niestety, inaczej zdjęcia byłyby bardzej stuknięte ![]() Mam zdjęcie w tym samym miejscu tyle że sniegu mniej ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja wygladam mlodo!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wcale nie, i cytujac polskie filmy, 'Ty stara doopa jestes' ;d
<mogles zapytac jak mi sie podoba Twoje siedemnastolenie cialo, ale nie. Lama.> -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ja nie musze pytac
![]() ![]() ale skoro bardzo chcesz: jak Ci sie podoba moje dziewietnastoletnie cialo? -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
SAYAKA..!
Ty żyjesz:D i to w dodatku blond i jak ladnie:)) Cat jesli wydaje Ci sie ze mlodo wygladasz to sie mylisz;p staro ;] to ja tez sie pochwale ze bylam na wakacjach i bylam OPALONA (jak na moje mozliwosci tak to wlasnie wyglada;p) kilka wcielen. OB i Włochy bosko bylo. tylko wrocic.. nieco bardziej ekskluzywny klimat ;p ukochany balkon, jak sie okazuje ;] wieczorne 'szalenstwa'.. ..z parasolka -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hłehłehłe, ale ty też staro wyglądasz ;]
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
mam spódniczke jak ta bluzka w kropkensy ;)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale to prawda, Vampirce dałabym koło 18-19 lat a nie 16 ;]
-------------------- just keep dreaming.
|
dementorek |
![]()
|
ano, postarzac tez sie trzeba umiec
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
będąc nastolatką postarzają a będąc starym odmładzają
![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
dementorek |
![]()
|
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
trzeba było włożyć palec do nosa.
to byłoby bardziej oryginalne. ![]() -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ale drugi miałam w dupie, liczy się?
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nawet podwójnie
![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tee Studentko Prawa, nie wiesz, że dupa to wyraz brzydki i na Magicznym nie wypada go urzywać.
-------------------- dupa.
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak zapowiedziałem w temacie urodzinowym (thx again :]) pare moich zdjęć :]
nieco starsze - w galerii :] - http://polanie.asternet.pl/gallery/?p=show&g=52&page=1, ewentualnie wleźć przez http://polanie.asternet.pl/gallery/ i znaleźć moją galerię :] hehe. a tu - najnowsze, z wczoraj ![]() ![]() ![]() http://forumrpg.superhost.pl/uploads/post-8-1127142549.jpg Ten post był edytowany przez ikar: 20.09.2005 21:33 -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
http://polanie.asternet.pl/gallery/images/0561.jpg tego powinni zabronić
władek, jak będę w śpiworowej potrzebie, to wpadnę ;) kolor jest szalenie uroczy. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 02:11 |