Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Wena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 10.04.2005 ![]() |
QUOTE http://polanie.asternet.pl/gallery/images/0561.jpg tego powinni zabronić to taki chwyt marketingowy- opublikować gorszące zdjęcie na forum Harry'ego pottera ;> -------------------- porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
voldius, a to wiaderko z tyłu to głęboko ukryty podtekst? ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hahaha, bystrzaki ;p
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
khyyyyyyyy. (ten komentarz nie dotyczy zdjęcia użytkownika Doti) ehht.
FREE percy! ![]() |
Wena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 10.04.2005 ![]() |
zdjęcie ładne, tylko po co ci te diddle w sygnaturze?
![]() -------------------- porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
|
Vilanda |
![]()
|
Wena, bądź uwielbiona, khyyyyy.
FREE percy! ![]() |
Wena |
![]()
|
teraz, na zawsze i na wieki wieków, Amen
-------------------- porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
zawsze mnie zastanawia, że jak masakryczne, to po co wrzucać?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
O, a to ja.
I wbrew wszystkiemu lubie to zdjecie. Myt cwaj warkoczyken, zapomnialam dodac. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 21.09.2005 23:32 Załączona/e miniatura/y ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha-ha-ha :]
Mam lepsze włosy...no ale nvm ;] Warkoczyki jakkolwiek złe nie są nie dają rady przy włosach rozpuszczonych :} (szczególnie przy dzisiejszych temperaturach porannych, wiecie, powietrze zatrzymane we włosach to taka izolacja ;]) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Vilanda |
![]()
|
Elva! Natchnęłaś mnie, robie sobie warkocze ;p
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
super w tych warkoczach
i mina bomba bardzo mi się to zdjęcie! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
bhehe, zabronić jak zabronić
![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Wena @ 21.09.2005 20:53) bo mamy kurna wolność i sobie może mieć nawet Bolka i Lolka i nie Twoja sprawa. i haj po ko. -------------------- dupa.
|
Wena |
![]()
|
pewno, dlatego pytam ;>
QUOTE Elva! Natchnęłaś mnie, robie sobie warkocze ;p ich auch. ślicznie! -------------------- porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 22.09.2005 08:08) Ha-ha-ha :] Mam lepsze włosy...no ale nvm ;] Warkoczyki jakkolwiek złe nie są nie dają rady przy włosach rozpuszczonych :} (szczególnie przy dzisiejszych temperaturach porannych, wiecie, powietrze zatrzymane we włosach to taka izolacja ;]) "...P..." Lama jestes, nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam piekne wlosy i oczywiscie musisz w swojej zawisci udowadniac ze masz ladniejsze. Bueh, w rozpuszczonych tez moge zamiescic, sprzedaje sie z tymi zdjeciami :P Wszyscy robcie sobie warkoczyken! -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
oryginalność zależy od tego gdzie sobie ktoś robi te warkoczyki.
FREE percy! ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, na nodze w moim wypadku mozna robic :}
Brodke utrzymuje na tyle krótką by jej nie było specjalnie widać :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Doti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Oddidlować sie ode mnie,bo będę płakać
![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 21.09.2005 23:31) Bardzo najs :] QUOTE(Doti @ 24.09.2005 20:59) Oddidlować sie ode mnie,bo będę płakać ![]() ![]() Czir ap emo kid -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Doti @ 24.09.2005 21:59) Oddidlować sie ode mnie,bo będę płakać ![]() ![]() serio? ![]() you make Doti cry! how dare you? oddilować? no tak ja mam nadzieje ze to nie jest zaraźliwe -------------------- m
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
boże jakie tu się hamstwo szerzy.
chyba przestane tu przychodzić. -------------------- dupa.
|
Eva |
![]()
|
no i kto bedzie podtrzymywal poziom konstruktywnej ironii wtedy?
egoistka jedna ;P -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja oglądając zdjęcia stwierdziłem że znam Syriusza od X lat....
![]() I wczoraj na pielgrzymce w Częstochowie przypadkowo się spotkaliśmy....(istny cud), a nie widzieliśmy się już ponad 5 lat....Jaki ten świat jest mały ![]() Ten post był edytowany przez Ahmed: 25.09.2005 14:25 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Doti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Oj tak, chamstwo się szerzy...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 05:46 |