Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hihua, trzeba być systematycznym!
![]() TimmY - już nie Aszton? ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
yay, agunia tu masz śliczne kłaczorki :D!
i w ogóle cud Boży as always :) |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Amanda - poka poka, nie badz taka.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Amanda @ 24.10.2005 19:56) [...] Myslalam, by pokazac jedno niecenzuralne niezupelnie ubrane, ale nie, nie zrobie tego ![]() ![]() Ami ja sobie założyłam fotologa i tam dałam. przednia zabawa ^^ -------------------- dupa.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
wiesz.. to w sumie Twoja sprawa. aczkolwiek komentarze tam wcale nie wydaja sie zabawne.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tzn? :>
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
cat, cat, cat, cat :]]
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
quizer, quizer, quizer, quizer XP
|
dementorek |
![]()
|
Cat: no wejdz i zobacz. Skoro sumi twierdzi, ze to zabawa, to najwidoczniej nikt poza nia tak nie sadzi. no ale coz.. to jest internet.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Amanda @ 24.10.2005 19:17) hahahaha ;D 'podobala' ty tez nie czaruj ![]() ![]() tadam ![]() ![]() Z tym wiąże się drugi człon Twojego psudo: Nie Dla Zwykłych Śmiertelników. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeeeeeeeee.
po pierwsze to zabawa dla mnie, bo to zabawne czasem jak ludzie robią z tegop wielkie halo. po drugie komentarze są różne i mi w sumie nie robią, bo dawno przestałam się przejmować komentarzami szczególnie nieznanych mi osób. a po trzecie to skąd Ty masz adres? bo jakoś sobie nie przypominam... i nie, nie będę już więcej dawać, bo to w sumie miało być anonimowe, a tu się zaraz dowiem, że połowa magicznego ogląda moją pupe. no kurka. Ten post był edytowany przez Sumiko: 25.10.2005 17:47 -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Denti HAKER!
![]() Amanda - haha ale ładne panny na forum MF sie pamięta ;p |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No właśnie mi o to chodziło, moje drogie peniski i cipki, że nie mam adresu, no.
Aguchna- ja bym chciała być w Wawie, ale na razie nie będę, bo nie wiedzie mi się najlepiej z ojcem, a on jak wiesz mieszka tam. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jako, iż jestem nietrzeźwy, muszę stwierdzić iż rozkraczone zdjęcie Sumi przypadło mi do gustu... Na trzeźwo też tak uważałem, ale chciałem być kulturalny....
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ekhm. Czy to tylko ja nie widziałam tyłka Sumi, czy jak.
|
Sumiko |
![]()
|
no kurde mole.
co to w ogóle ma być. -------------------- dupa.
|
dementorek |
![]()
|
sumiko: no powiedzmy sobie szczerze, ze nie trzeba bylo specjalnych umiejetnosci analitycznych, by wydedukowac adres tego loga. No, ale jak rzeklem, o samej tresci nie bede sie wypowiadal.
Amanda: nie jestem. czasem zbiera mi sie na zart. rzadko, ale jednak. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sumiko |
![]()
|
niby czemu?
skoro już zadałeś sobie tyle trudu by to wszystko analizować czy Bóg wie co to bądź hardy do końca. -------------------- dupa.
|
dementorek |
![]()
|
jakos nie czuje sie komeptentny.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
właśnie nie dała XP sami wleźli. niekoniecznie to było hm, kulturalne.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pragnę coś zdementować. Otóż nie widziałżembył żadnych zdjęc ponad te, które Sumiko sama w tym topicu udostępniła (są rozkraczone, czyż nie?). Wrażenie jakie mozna było odnieść z mojego pijackiego posta jest błedne i żadnych prywatnych i nieudostępnionych zdjęć nie oglądałem i nie miałem zamiaru oglądać, ponieważ jest to sprzeczne z moimi etycznymi pryncypiami i szacunkiem dla cudzej prywatności. Dziękuję za przeczytanie oświadczenia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie bój żaby, inteligencyja forumowa zrozumiała pijackiego posta bezbłędnie.
To reszta nadinterpretuje. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Cat @ 26.10.2005 16:51) Blogi, fotoblogi i inne tego typu ownlogi sa publiczne z tego co pamietam -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ironia wasza nie zna granic.
Tak samo jak i inteligencja. I dowcip. I kultura. I uroda. Pokolenie idealnych ludzi nam urosło, hurra dla Hitlera! XP Kible też są publiczne i jak dwóch panów sika do pisuarów koło siebie, to też mogą sobie oglądać paróweczki. Ale kulturalnie jest raczej nie patrzeć. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym to raczej porównał do rynku miasta a nie toalety ale dalej sie nie posune
-------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 13:41 |