Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
i tak wszyscy wiedza jak wygladasz ;P
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja nie XP
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wygladam tak źle jak by się mogło
wydawać.
Ale koniec z OT, to jest temat z fotkami, wiec moze ktos cos zapoda. Albo nie, poczekajmy na paki z fotkami z lsmu, obaczycie wtedy mnie i towarzysza voldiusa, a to wlasnie my jestesmy tu najwazniejsi! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ta kilka razem z moim wiernym biczem mamy
fajnych ;] dobrze, że kilka sytuacji nie byłlo fotografowanych ;> kilka
osób mogłoby się potem wstydzić ;P
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
-------------------- ;D
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
the best winiacz są owoce leśne i
mazowiecke
noo i timmy to wino nazywa sie ,,biały patyk,, ![]() co do zdjęcia boziu to klasowe i przypał XP Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- m
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakosc moich zdjec powala na kolana
![]() Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
A takie moje zdjęcie ktoś kiedykolwiek
widział? Chyba nie, to sobie zobaczcie.
już możecie zacząć zrywać boki Na II Gniewie, podczac finału Quidditcha. Dark man robi boskie ujęcia. Normalnie aż chce się żyć... -------------------- |
MisieK |
![]()
|
part tu.
EDIT: Re up: Zaje... super ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 27.07.2004 14:14 Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rzeczywiście genialna jakość. Takich
zdjęć, to nawet pokazywać nie musisz, bo i tak dużo na nich zobaczyć nie
można. Jakąś słabą komórką robione, czy co?
Nawet pośmiać się nie ma z czego, bo wszystko rozmazane... -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Nie to tylko super wielkie powiekszenie...
bo mialem tak zwane zdjecie grupowe w wielczce i w dolinie koscieliskiej....
no.... wiekszych nie mam.... wole fotografowac nature niz takie monstra:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
nooo ale czemu akurat w w-wie w rudziszkach
też jest
![]() XD the sign of węgorzewo : psychiatryk -------------------- m
|
MisieK |
![]()
|
a co inego ... wegorapa?XD
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vlary> boskie zdjęcie
![]() No ale zeby nie było, że się tylko zbijam a sama nic, to też dam żajebiste foto ![]() oj, dużo żelu poszło edit> thx Misiek, pierwszy raz korzystałam z webparka i dlatego źle zrobiłam ![]() Miłego zbijania się ![]() Ten post był edytowany przez Lilly: 27.07.2004 16:01 -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
Lilly -> zle to zorbilas, nie nalezy
wpisywac kodu z podgladu tylkozrobic to tak:
Jesli masz liste zalocznikow do strony, kliknac prawym na wybrane zdjecie->wlasciwosci i tam jest podany adres(url): nalezy go skopiowac, i wtedy bedzie piknie ladnie. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
MisieK |
![]()
|
Lilly -> calkowicie wyczesany irokezik
![]() vampirka... cosik ci nie dziala XP -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
pieprzona interia =='
powinno juz dzialac =) edit: pieprzony webpark XDD ok,ok chyba nie jest wam dane zobaczyc najaktualniejsza vampi i tyle.. ;p Ten post był edytowany przez vampirka: 27.07.2004 17:32 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
MisieK |
![]()
|
hehe... no teraz dziala... fajne krzeslo
XD
nie dziala ... znaczy i Kasia. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko działa. Kasia, jesteś.. duża
;P
Vlary - toż ty latasz! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
i like your trampki ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Vlary |
![]()
|
E tam. Trampki na LSM się o wiele lepsze
pojawiały od moich.
Moje są zwykłe i za 16 zeta. Nic szczególnego. Jeszcze musiałem zamazać to okrągłe logo czarnym markerem, bo mi się nie podobało XD. A Ty Vampi byłaś na naszym turnie w odwiedziny, co nie? Zresztą rok temu chyba również, o ile dobrze pamiętam... -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh, w sumie niedlugo jakos wybiore co
ciekawsze z tej galerii darka i tu wrzuce siebie samego, joł
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Vlary |
![]()
|
Widziałem tam kilka z Tobą podczas
quidditcha.
Też nie są zbyt 'normalne', ale mi się podobają. Szczerze mówiąc przeglądanie tych 913 zdjęć jest dosyć nudne. Gdyby można było jeszcze ściągnąć to na twardy, albo gdyby to obrobił odpowiednim skryptem java, żeby dało się tym manipulować i przeglądać w jednym oknie... A tak, to żadna przyjemność klikać co chwilę w miniaturkę zdjęcia, które i tak po powiększeniu okazuje się badziewnym, amatorskim i nieudanym kadrem. Przynajmniej tego klikania i ciągłego czekania mógł oszczędzić... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:55 |