Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
bylam bylam w wasz pierwszy dzien ; )
i rok temu tez... kiedy byliscie nad jeziorkiem ;D (ach te kapiele w ubraniach Mycha.. ;P ;D o co Ci chodzi z ta duza co?! tylko mi nie zarzuc przypadkiem ze przytylam bo zabije =P) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Chodzi mi o to, że twoje fotki są
wielgachnej wielkości. Grubasie XD
edit: mnie macie na avie ;p Ten post był edytowany przez Myśka: 28.07.2004 17:13 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to drugie zdjecie wymiata
jesli polaczyc je z napisem na bluzce ktory wprost uwielbiam ale pomijam fakt że jestescie do siebie podobni jak rodzenstwo ;D prosiaczynke zostawie bez komentarza. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyczesane foty.. w tym gardenie to pewnie byczek się ukrwa... a poza tym, to własnie wstłem z ziemi, bo sie na śmierć bym zaśmiał zeby nie pies.... a wszystko dla tego ze TimmY jest z******* podobny do mojego kumpla...
![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 29.07.2004 12:51 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morna wyglada jak mamusia tych malutkich chlopcow XD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Albo co najmniej starsza siostraXD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() ![]() Fajne zdjęcie ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
Dam wam coś... patzycie na wlasna
odpowiedzialnosc! XD
O za duzy do zalacznika... wiec bedzie www... ale wolno sie czytuje: Mały czy Duży Ten post był edytowany przez MisieK: 29.07.2004 15:21 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Karolcia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
hehe ale fajny bobas ;] musiales miec
powodzenie
![]() -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
MisieK |
![]()
|
I to jakie...
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety Misiu mi obydwa wczytały się do
połowy i dalej ani rusz. Nie widzę cię.
|
MisieK |
![]()
|
Jak sie wczytaBy do poBowy to znaczy ze widzisz:P ... ale to interia jak mówilem...
Edit// Neonai -> nigdy nie mów do mnie Misiu. Ten post był edytowany przez MisieK: 29.07.2004 15:56 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
No do polowy tak mi sie powiedzialo _^_
wgraj z kompa
![]() EDIT: Ale to Twój nick..Miśku XD Ten post był edytowany przez Neonai: 29.07.2004 16:02 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Misiu :> Lepiej zapuść włosy, chcę
zobaczyć, czy będziesz miał takie same cudnie niesforne loczki jak te
parenaście lat temu ;D
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
Nastepna...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mornaaaaaaa!
Kuzwa, akurat musiala dac te najgorsze, ja naprawde ladnie wygladam w rilu, ze az sie we mnie zakochac mozna. ![]() A ona tu ze mnie prosiaczyne zrobila. Ja jestem prosiak. Komunistyczny prosiak. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
TimmY nie jest źle... skad sie urwałeś
sobowturku mojego kumpla?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
ozenzurowano
na oczy uważać proszę =P nie odpowiadam za skutki uboczne (zapaprana klawiatura- wiadomo czemu XD, uszkodzony monitor..) zdjecia nie ma i nie bedzie, bo sie skala nie podoba. (mi tez, nawiasem mowiac.) Ten post był edytowany przez Zusia =): 16.11.2004 22:56 -------------------- borufki
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zuzia trzeba było dać większe.
-------------------- dupa.
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Noto kilka fotek z BT
od lewej: ola, vampi, za nia gosia, kasiula, ja i gres ola, ja, szpiegu, vampi vampi, ja, szpiegu, gosiaczek ja, psor tomasz w sweterku szpiega ![]() ja z gora od kosza na glowie Edit: a w avantarze mam Anetke ![]() Ten post był edytowany przez Marta: 03.08.2004 21:39 |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Sumiko- to nie ja wrzucałam na serwer. Daj sobie spokój z tą ironią w końcu.
-------------------- borufki
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
zusia prosisz o niewykonalne. taki urok ma
sumi
![]() Ten post był edytowany przez Marta: 03.08.2004 20:28 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sweterek rządzi
![]() kosz też niezły ;P -------------------- |
Zusia =) |
![]()
|
||
urok? no comments. -------------------- borufki
|
||
Sumiko |
![]()
|
||
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo mnie nie było =) a teraz jak jestem to mnie nie widać, ale pisaj. Zuzia to było nie miłe. A czy Ty przypadkiem nie masz miłej roli? uuuuuuuuuu /Ava looknij no do scenariusza dziecko/ -------------------- dupa.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:59 |