Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojezusmariajapierdole ;]
dobry ejstes zawodnik hefaj, ja wiedzialem, ze ty jestes ministrantem, ale ze tak wygladasz... =) Zartuje. Bo Ty jestes mlody, trzeba o tym pamietac - jednak patrzac na Twoja osobe na forum - zupelnie sie o tym zapomina. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Hefaj, po zobaczeniu zdjęcia - szok =D Widziałam już kiedyś Twoje inne, ale wyglądałeś zupełnie inaczej =P A wogóle to przypominasz mi takiego jednego gościa, kuzyna mojej kuzynki... tyle że on jest od Ciebie o 3, albo 4 lata młodszy, hmm...
Popieram. |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hefaj;] tys taki slodziutki:]
A teraz popatrzcie sobie jak wygladaja misie jak maja lat 5 ![]() Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Timmy - pierwszą linijkę popieram
XD
no widziż , ja to wogóle jestem jakiś 'wypuszczony' - nie dosyć , że ten pie..kny XP głosik na skajpie to jeszcze to , no tompromytacja wogóle zara kasnę to ujstwo i bedzie spokój! XD Misiek - albo widziałem to zdj wcześniej , albo przympomnasz odrobinę 'aktualkę' ( którą chyba widziałem ) , albo .. jesteś cholernie podobny do któregoś z twoich avów XP Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 10.08.2004 20:54 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
czekaj czekaj, to jak ty teraz wyglądasz?XD |
||
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak na czarno biało XD
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie widziales go jeszcze, bo dopiero co stary skanowal nasze albumy rodzinne:), no a poza tym, to nie sadze zebym byl podobny do swoich avatarow, no i jeszcze... w sumie malo sie zmienilem, mam dluzsze wlosy, nie nosze okularow, wlosy sa bardziej proste no i jeszcze nie chodze w takich tandetnych bluzach:)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
bardzo sympatycznie razem wyglądacie (:
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
bo to jest przyjaźń =)
MisieK |
![]()
|
tak, ladna fota, i ciekawa mina:)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakoś strasznie dziwacznie wyglądacie... może dlatego, że takie duże zbliżenie...
-------------------- dupa.
|
Neonai |
![]()
|
mozna zmniejszyc, khehe ;D
do tej pory bylam pewna ze Siris (moge tak? Syriiuszka za dlugie ==") jest brunetką ;P ale to tylko takie moje urojenia ;P |
Syriiuszka |
![]()
|
Mozesz Siri, tylko nie Siris, ładnie
proszę.
Nie mówcie do mnie Siris. Jestem blondynką i jestem z tego dumna! -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
Sie wie, sztuczna ale to zawsze inteligencja
;P
Syriiuszka |
![]()
|
wcale nie sztuczna, naturalna =P
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja też jestem blondynką i też się dziwili...
-------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
fajne zdjęcie. Hazel wygląda jakby albo miała się popłakać albo wybuchnąć śmiechem.
|
Syriiuszka |
![]()
|
Śmiechem, to zdjęcie robił mój ojciec, co
chwilę powtatzając 'nie ruszajcie się'. A było tych zdjęć 40, pod
rząd, dostawałyśmy cholery ==". jak sie nie smiać?
MisieK |
![]()
|
Khehe... ja sie nie dziwe sam mam kilka fot
na ktorych albo juz rycze ze smiechu albo zaraz po nich...
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
na mnie reagowali podobnie -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Syriiuszka |
![]()
|
Ej, coś w tym jest, dlaczego i Psycho, i Sumiko, i ja, chociaz jesteśmy blondynkami (no właśnie, jesteśmy blondynkami, to też ciekawy zbieg okoliczności =P) uważane jesteśmy za brunetki?
(ha, to napewno dlatego, że naszą nieprzeciętną inteligencją powalamy stereotypy o blondynkach i ludzie nie mogą się z tym pogodzić, tak tak!) -------------------- ![]() yeah. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Bo przynajmniej ty i Sumi jestescie brunetkami w avatarze, o =P (Psycho ma w avie konika wiec to chyba nie ona ^^")
Ha, jestem szczesliwym inwentorem twojego podpisu XD -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
znaczy, to na mojej buzce to jest Syriusz, on nie jest blondynką z zamierzenia niestety ^^"
(jesteś i możesz być z tego dumna =) -------------------- ![]() yeah. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale kolor sie liczy. A toto ma wlosy barwy
czerń (obojetnie czy Syriusz czy nie, btw wyglada jakos tak.. mlodo i
dziewczeco ^^")
(ha, i jestem! bede sie chwalic na kazdym kroku) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 22:44 |