Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
MisieK |
![]()
|
||||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem ciekaw tylko czemu? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||||
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ej no kurde ludzie, czy wy naprawdę
myślicie, że ja prowadzę kartotekę z dokłądnymi datami i rocznikami urodzin?
=="
Wymieniłam parę przypadkowych osób które mi przyszły na myśl, a ci się rzucają ==" -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja sie nie rzucam tylko uzupelniam liste o
swoja skromna osobe
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
... bo to by wiele wyjaśniało, Misiek.
-------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
A jakie to ma znaczenie czy tam jesteś
czy nie? ^^"
Może zrobimy temat na forum, co? 'Użytkownicy powyżej lat 16' -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
to nie ma znaczenia... chodz troche ma, my
juz podlegamy pod paragraf...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
ale jakie to ma znaczenie na forum?
___^_____________"
-------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siri te dzieci są niedowartościowane,
tyle.
Dlatego wszędzie muszą widzieć swój nick, wtedy im lepiej, bo maja złudzenie, że są ważni choć tutaj. -------------------- dupa.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
dawać foty swoje bo w desperacji wrzuce
swoją w wieku lat czterech.
EDIT: a to jeszcze nie podlega pod paragraf ;PP Ten post był edytowany przez Neonai: 12.08.2004 11:39 |
MisieK |
![]()
|
Siri, rzadne... ogolnie mowilem...
Sumiko... wazny, wazny to jezeli o mnie chodzi, to jestem nie tylko tutaj, a tutaj wrecz chyba najmniej... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
==
/bo na to naprawdę nie znajduje innego komentarza, a bardzo lubię publicznie okazywać swoje niezadowolenie/ -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
khy khy khy [musiałem, aby zobaczyć swój nick na tej stronie ;>] |
||
Sumiko |
![]()
|
i co voldius odrazu lepiej, nie?
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no, to jest tak cholernie kojące. przyjemniej się robi ;] jestem komercyjna kurwą ;> |
||
Shell |
![]()
|
||||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
kocham Twoje slownictwo =P /a co tez bede wazna i bede na tej stronie =P / -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
||||
loonatyk |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
No, jasne dowartościowuje mnie to jak cholera. Widze swój nick i od razu jestem szczęśliwy ![]() Ten post był edytowany przez loonatyk: 12.08.2004 12:46 -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
cicho, to ja też się
dowartościowię.
(dowartościowuje się w skupieniu) Ej, Sumi, a kiedy to zaczyna działać? -------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
własnie o to chodzi, że nigdy Siri.
/i to jest ten zonk niestety/ -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja tam czuję się już mocno
dowartościowany...
eeej, a można się przewartościować? bo ja chyba ku temu zmierzam ;> |
Syriiuszka |
![]()
|
*opuszcza z rezygnacją
ramiona*
... Sumiko, jak mogłaś. A tak się starałam. -------------------- ![]() yeah. |
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nai wrzucaj ![]() ![]() Śmieszne fotki ![]() -------------------- ![]() |
||
Sumiko |
![]()
|
|
Syriiuszka |
![]()
|
Sumiko, ty nadal nie jesteś zbyt duża =)
Sumiko |
![]()
|
a co jest jakiś zakaz?
siri w sumie to masz racje. -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
no w sumie mi się łąduje do tej pory,
możesz sumiko to zjotpegować?
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 04:06 |