Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Eva |
![]()
|
||
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mialam kiedys takie same kapielowki ^^" Ja wam zaraz znajde moje zdjecie w wieku lat ęciu. -------------------- |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
to sobie kupcie pelsze komputery
=P
dobra zaraz. -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
czemu JEJ to się załadowało, a mi nie?
=="
-------------------- ![]() yeah. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
inaczej - czemu jej się załadowały
kompielówki? A ja poza stopami mam wielki, czarny prostokąt?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hyhyhy, a ja widzialam kapielowki Sumiiiiko, a ty niieee-e!
A tak serio to najwyrazniej ktos tu ma dobry osprzet ^^ -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
BUUUUUUUUUUU!!!
Sumiko, poslij mi to proszę: padfoot@poczta.fm -------------------- ![]() yeah. |
Eva |
![]()
|
O, ja za dawnych czasow mialam nick Padfoot
(tyle ze z _ ale co tam, szczegol)
Czy ty czasem kiedys nie bywalas na onetowych czatach? Bo mi cos swita w pamieci.. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Sumiko przebija Hefaja
![]() Ale fajna foteczka ![]() -------------------- ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Mi też się szybko ładuje...
-------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
E... nie, na czatach onetowych nie
bywałam ^^" Jakoś mnie odrzuca.
hahahaha, nie no, Sumiko, jakaś ty słodziutka! XD Załatwie swoje, czekajcie cierpliwie. Ten post był edytowany przez Syriiuszka: 12.08.2004 15:18 -------------------- ![]() yeah. |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
a mi się szybko załadowało ;> znaczy bmp. sweet ;P ja też kiedyś byłem dzieckiem! [może Wam dam kiedyś zdjęcie, byłem śliczny ;D] |
||
Syriiuszka |
![]()
|
może lepiej nie =P
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ty lepiej swojego nie umieszczaj, bo jak ja swoje umieszcze, to w kompleksy wpadniesz =P |
||
Sumiko |
![]()
|
wszystkie dzieci są ładne... dopiero potem
wyrastają takie dałny...
|
Syriiuszka |
![]()
|
||||
no pewnie, zawze chciałabym mieć krzywe nogi. -------------------- ![]() yeah. |
||||
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ty też popadniesz w kompleksy =P a ja widziałem kiedyś brzydkie dziecko, sąsiad miał jakiegoś dziwnego takiego, a na nic chory nie był. |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
A na lustro nie wpadłeś
![]() -------------------- ![]() |
Sumiko |
![]()
|
pod warunkiem, że w dzieciństwie byłaś
chhłopczykiem... ale to się zdarza, żaden wstyd.
|
Syriiuszka |
![]()
|
a my jesteśmy niewyobrażalnie
tolerancyjnym środowiskiem forumowym.
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ba.
a ja jestem jego centrum co naaapraaawde akceptuje każdego - kto jest 'normalny' w mojej definicji. XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Syriiuszka |
![]()
|
ojojoj Hefaj, teraz tak twierdzisz, a ja
doskonale pamiętam twe posty sprzed pół roku =P
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
człowiek nie krowa , poglądy zmienia
XP
ale i tak JESZCZE jestem nieco tolerancyjcy. ale dla kogo tego , dlatego (XP) kogo XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Syriiuszka |
![]()
|
pytanie czy inni są też tak tolerancyjni
jak widza twoje posty.
Hefaj |
![]()
|
zadaj to pytanie też każdemu innemu
foumowiczowi , nie będę udawał świętego skoro 'conieco' się przez te
pólroku widziało.
skoro ktoś 'sra mi w poglądy' to czemu mam sobie spokojnie patrzeć - wolny kraj , wolne słowo , wolne poglądy i basta - nie pasuje mi coś to nie będę pieprzył że wszystko jest kul i ok. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 12.08.2004 19:23 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 08:56 |