Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
czy ja wiem, specjalnie się nie
przyglądałam...
-------------------- ![]() yeah. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobra , nevermind , EoOT , wkocu..to jest
temat o zdjęciach ;-)
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Zdjęcia , zdęcia , zdjęcia !
Obiecane z mitingu i pobytu Haz u mnie XD .
Nie chronologicnie i chaotycznie , jak to mam w zwyczaju XD Nowe oblicza Hazel , Sirii , Empa i Dementa ;D KLIK ! -------------------- ;D
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Fajnie wyglądacie, a popart rulez ;D
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kurde, ale Wy tfrurczy z tym popartem
;> fajne zdjęcia ;P
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepsza to jest ta budowla papierowa
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja empa widzialam na innych fotakch, ale
tam mial krotsze wlosy i wogole inaczej wygladal XP chyba jakies stare.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Empa to trzeba na żywo zobaczyć...
...czyli: Zapraszamy do Trójmiasta =) /tu zawsze mile spędzisz czas, w moim oczywiście towarzystwie =)/ -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
no przynajmnei jjedno zdjęcie z wielkim adminem i tylko z nim mam =P
Ale Zanth, czy tych zdjeć nie było więcej? -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze nie wyszly:P
Raz bylem w trojmiescie, na 14 dni tylko raz nie padalo. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
jak nie wyszły, jak do cholery mogło nie
wyjść to zdjęcie, na którym się ****** z ***** co?!
-------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
Siri, mogly oj mogly... moze specjalnie dla
tego ****** z ****** ;]
Morna, zupelnie nic, poprostu trafilismy na zryta pogode:P -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zanthia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
*myśli , myśli ....* hmm... nie wyszły dwa , które były z zaskoczenia... ***** z **** ? weź mi na priva poślij , które to wg Ciebie XD . Jeny , nie kojarzę ... ^^' [wersja druga : nabijasz się z mojej naiwności , a ja jak zwykle nie widzę XD ] Ten post był edytowany przez Zanthia: 14.08.2004 19:13 -------------------- ;D
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
wersja druga Zanthia.
(właśnie taka cię kocham XD) -------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
MisieK |
![]()
|
Morna wiem, jestem imbercybel
XP'
Neonai co to byc?;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
to być ja ćfoku XPPPPPPP
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja myślałem, że to chłopak ;D
Twój brat ![]() -------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
jeżu mój ty. jesteś urocza tylko dlatego, że masz rude kłaczory;p -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
Jesteście okropni, przecież ten dzieciak
jest na swój sposób śliczny. No i jakie ma bystre oczka!
Wbrost promieniuje z nich kobiecy urok. -------------------- ![]() yeah. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wszystkie są ładne. Niektóre to takie brzydoty, że hej.
Podsumuję teraz parę najbliższych stron, bo mam zaległości. Sumi - jakaś ty słodka ;] a ten kapelusik.. no mała dama. Tylko wyglądasz troche jak z mangi jakiejś ^^' Ja trzymam się wersji, że Zusia dała taką dużą fote, żebyśmy mogli zobaczyć cudowny brak pryszczy ;p Hazel wygląda bardzo podobnie jak siebie rysuje. A Sirii była dla mnie zaskoczeniem. Do dziś kojarzyłam tylko jej blond włosy widziane na jakiejś fotce w łódce, chyba rok temu ^^' I popieram Sumiko - jak paczeć na Empa to tylko na żywo. ;p -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
||
a idz ty gupku, zobacz co siri napisała ;P ps.:nie mam brata XDD Myszon- poprawka-nie jestem urocza, a byłam XD |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Zanthia |
![]()
|
||
w końcu mój aparat , nie ;D ? -------------------- ;D
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 09:28 |