Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A także tego, że nie mógłby i tak być moim
giermkiem, bo rycerze mają ehm konie.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No właśnie problem w tym, że ja konia nie
posiadam, więc pełnoprawnym rycerzem być nie mogę XP
Ale nie chodzi mi o konia takiego iha iha tup tup. (nie chciałabyś wiedzieć gdzie musiałam szukać ładnego zdjęcia nóg) |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mi sie Child kojarzy z takim chłopcem
ktory byl listonoszem w programie dla dzieci/czajldów 'Ala i
As'
XD i seplenił -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
kubik: niepodobny do siebie
jestes.
do nicka i forumowego kubika. kto chce moje hardcoreowe fotki - zapraszam na gg. a tu mnie macie swiezego, sprzed paru dni, nie tak zle wyszlo, ale w rilu ja boski jestem ( ![]() Klik Łan Klik Tu Kilk Sru XD Klik For (um!) -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ale dziwneeeeee..... o wiele lepiej
wygladasz w dłuższych ;P
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka dni temu
miasto spokojne i ciche Okolice łąk zaklasztornych Dwoje ludzi polowało na muchy i pasło w sposób kaskaderski trzodę chlewną a to się zawsze kończy w ten sposób... http://draon.w.interia.pl/08-10-04_1941250.jpg //me po lewej "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Timmy, fajne te foty na
podlodze;]
Child, ty mi sie nie wczytujesz ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to sie zawsze konczy w ten sposob?
khyhyhy;>
boskie masz piórka pawelord *_* |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no Paweł się na rzeczy zna, rzecz jasna... khy khy, blondyni rulez, a poza tym to brunetki ;P [nie obrażając nikogo;>] |
||
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
piekne zdjecie prawdziwych przodownikow pracy oswiec mnie tylko co to za piwo , 4 po lewej bo cus nie kojarze :o -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Frater... ;>
|
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A wiesz, że mi też tak się skojarzyło ![]() Tylko 193 cm dla giermka to za dużo... -------------------- ![]() |
||
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm...
A tak fraterek. Potem kolekcja się powiększyła ale światła dobrego już nie było a aparat (komórka ;p) nie miał almpy błyskowej :] W kazdym razie - włosy aktualnie mam jakie mam -było z nimi lepiej :} Pech chciał że mniejwięcej połowe upierzenia straciłem w potyczce z kilkoma debilami :/ A to zdjęcie jeszcze z czasów kiedy włosy miałem gęste : http://draon.w.interia.pl/06-03-04_1016030.jpg //me ponownie po lewej Wiem że tej gestości nie widac, ale to się czuje ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No teraz te foto widze;] Przynajmniej twoje
Paweł... hehe... Fajna kolekcja;] A to drugie tez niezle;]
Edit;// O childa tez widze;] Ta... giermek;] I sie wysokosc nie liszy Syriusz, wcale a wcale=P Ten post był edytowany przez MisieK: 18.08.2004 09:32 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kiara Neto |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Wrocek ![]() |
Ładnie nie wiedziałam żeś taki ładny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem Zakochana w Syriuszu Blacku.
A opisane jest to na Moim Blogu (jeszcze nie wyznałam że go kocham) |
||
Cat |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
*Atak niekontrolowanego kaszlu spowodowany
podpisem pani powyżej*
![]() |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
... no co Cat! Ona się zakochała!
Oujejor!
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Proszę bez aluzji!!!
![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
Syriusz zaraz sie okaze ze masz klub
wielbicielek
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Phi, mogłabym się kłócić, to coś to ma
Admin =P
-------------------- ![]() yeah. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
znałam kiedyś dziewczyne o takim
nicku...
a jeśli już jesteśmy w realiach HP to to coś ma Ronuś :> -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
to napewno ten topic? ^^"
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 13:15 |