Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Inciaa? Wara mi od Inki, ja lubię tą
dziewczynkę.
-------------------- ![]() yeah. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jesli mówimy o tej samej osobie, to ja tez
ją lubię. tzn. lubiłam, bo teraz już nie mamy ze sobą kontaktu, żadnego.
hehe ale pamiętam jak kiedyś obgadywałyśmy wszystkich po kolei na gg... o
ranyyy
![]() ale dobra, koniec tego. nie robie offtopa. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecierz ja nic nie mowie, znacz mowie
tylko ze jest na liscie wielbicielek/wielbicieli Syriusza
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
MisieK zazdrościsz
![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Phi, ja tam też jestem gorącą
wielbicielką Syriusza, ale ten tutaj forumowy z HPotterowskiego to za dużo
nie ma =/
Kira - ta, o tej samej mówimy =) -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siriusz wiesz, jakos nie zazdroszcze...
zreszta.. .to by bylo takie... te .. no... zgejone...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
Oj co ty, Misiek, związki homoseksualne w
modzie są!
MisieK |
![]()
|
Afeee....
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A fe..........
!!!!!!!!!!!!!!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dla mnie to zbytnio odchodzą - ba
zbaczają nawet - od utartych kanonów =P
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a moje fankluby ? gdzie są ? ;> ja
jestem gwuazda no!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
twoje wielbicielki [i wielbiciele - o ile
są ;]] są zbyt nieśmiałe, by założyć oficjalny fan club. musisz je jakoś do
tego zachęcić [zdjęcie z autografem, kolacja etc.]
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Vold... musisz sie bardziej przyłożyć
Syriiuszka |
![]()
|
ja tam swój fanklub swego czasu miałam i
szczerze mówiąc jest to dosyć męcząca sprawa...
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ej wy, kilka postów wyżej! sami
jesteście fe. trochę tolerancji
![]() i znowu zjeżdżam[y] z tematu... ehhhh... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A gdzie tu nietolerancja?
Dla mnie szpinak jest fe! a jakoś nie czuję się jakbym była nietolerancyjna w stosunku do osób jedzacych szpinak :> -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Syriiuszka |
![]()
|
No nie wiem, właśnie nie miałam okazji
jej w realu spotkac niestety =(
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
weźcie w ogóle fuj idźcie MisieK i Syriusz
juck!
-------------------- ...
|
Atina |
![]()
|
||
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
eee... no cóż... teraz żałuję, że się odezwałam. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
||
Syriiuszka |
![]()
|
Podaj mi datę i godzinę, a będę =)
MisieK |
![]()
|
No dobra koniec fee tematu... Ja bylbym
teraz w wawie tylko prababcia mi umira... kusfa... az mnie nosi...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mój fanklub istnieje, tylko się nie ujawnia
;> ale dziewczynki pisać proszę ;] chłopcy mniej mile widziani ;>
|
Syriiuszka |
![]()
|
*rozgląda się po sali. Cisza zapadła,
słychać nawet wiejący za oknem wiatr i świerszcze*
Wiesz, chyba jakoś chętnych nie widać, Voldius. -------------------- ![]() yeah. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
może zacznij rzucać batonami ;> trzeba
zachęcać ludność, pokazać ludzką twarz XD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Syriiuszka |
![]()
|
no, jak mnie przekupisz, to może się
zgłoszę.
I jeżeli udowodnisz, że mogę na tym dużo zyskać. -------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 17:58 |