Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ciekawa kurteczka/bluza.
-------------------- ![]() yeah. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nie widzę w niej zupełnie nic ciekawego ;p
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ładny krój =P
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kurtka jak krtka=P
za to kamienie ładne;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ależ sie zachwycacie kurtkš
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Syriiuszka |
![]()
|
A coś w tym złego?
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurtka jak kurtka jak juz ktos napisał
![]() Równie dobrze można się zachwycać klatą chłopaka po prawej albo klatą pani po lewej ![]() Więc by nie wyjść na podłego pedofila/zboczeńca/innego odszczepieńca powiem wraz z chórem, krotka pilka z mojej strony ... - fajna kurteczka ![]() ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Myśka |
![]()
|
re up
też tak myślę. teraz je trochę [khe, do ramion] podciełam. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co wy tak wszyscy o tej bluzie? nie
widzieli nigdy takiej?
![]() dlatego ja się wyłamię - nie bluza, nie plecak, nawet nie kamienie... dla mnie jedyną właściwą odpowedź na to, co najlepsze jest - ... spodnie ;] -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
podcinanie wlosow, jakiekolwiek ciecie to
straszny grzech :>
przynajmniej ja tak sądzę... no ale ja mam obsesje na pun kie swoich włosów ![]() W kazdym razie - tak dla porównania - zdjęcie P2 z zakończenia szkoły muzycznej :] http://republika.pl/psmprzeworsk/GRAPH/abs_2002.jpg Tak tak :] tylko które to ja ... ;p //na samym środku siedzi gość w okularach (ale to nie ja ;p) nieco wyżej dziewczyna... a ja na lewo od niej) No... chyba nie mam więcej swoich zdjęć na kompie ani w internecie więcej mnie już nie uświadczycie ;p "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 18.08.2004 20:40 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to juz pokazywales kiedys, pawelord ;P w
dlugich ci lepiej, wiem co mowie XP
|
Myśka |
![]()
|
Chętnie bym Cię teraz zobaczyła, Ama O_o
Naprawde jestem ciekawa, jak możesz w krótkich włosach wyglądać...
A ja ścięłam i teraz mam nadzieję, że urosną mi 'ładniejsze'. No, czyli że szybko będa rosły ;D Poza tym wyrównałam je trochę, bo miałam różniaste długości, co mnie do szału doprowadzało. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj Ama daj jakieś swoje zdjęcie.
aj Myszka ślicznie wyrosłać przez ten rok co ja Cię nie widziałam... ale Ty wiesz, że my się spotykamy z końcem wakacji he ? -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
Ktoś mi tam coś wspomniał. A data
konkretna jest?
I kto będzie? =) Ten post był edytowany przez Myśka: 19.08.2004 13:28 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriiuszka |
![]()
|
ja też chcę wiedzieć =/
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mycha wszyscy mają być =)
już ja się o to postaram. no. popatrzcie sobie z kim ja się muszę zmagać... dlatego jestem taka pokopana. /jakość taka sobie. ja to to najmniejsze w pierwszym rzędzie 3-cie od prawej/ -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
o kurde... Oo"
Myśka |
![]()
|
Widać Cię doskonale, Sumi ;d Ale obstawa
hmm.. niezła. ;D
I co to znaczy - wszyscy? ;P Bo ja naprawdę nie rozumiem. Jest sporo użytkowników z 3miasta i wątpię, żeby byli wszyscy. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
a właśnie, że będą =P
-------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
Nie uwierze, dopóki nie zobaczę, o. ;p
|
Sumiko |
![]()
|
buuuuuu... "Błogosławieni, którzy nie
widzieli a uwierzyli" nawet ja stara /dupa/ ateistka to wiem
=P
a ostatnio zabrakło tylko Ciebie, Hefaja i Kubika bodajrze =/ -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
Hmm.. A Laura była? Bo ona chyba też z
3miasta, ale stosunkowo mało o niej na forum słychać.
|
Sumiko |
![]()
|
Laura?
nawet nie wiem kto to taki... -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
Właśnie tak myślałam =)) I dlatego byłam
pewna, że nie będzie wszystkich, khehe ;P
Zresztą czy warto zapraszać ludzi, których nawet w necie się nie zna? ^^' -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 17:57 |