Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
no dobra koryguje: mają być wszyscy, których
JA znam =)
-------------------- dupa.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
lol a wiecie że w psku nic sie nie
dzieje?
Ten oczywisty offtop dedykuję użytkownikom wypowiadającym się chwilę wczesniej ![]() PW rox! PM też rox! gg sux a tlen przebija wszystko! "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam praktycznie na żadne zloty nie
chodzę =| mimo iż chciałbym pójść..
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
To czemu nie chodzisz? O_o
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
zły i okrutny los mu to uniemożliwia
zapewne...
-------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja tyz bym chciala a nie moge. i co
zrobic? trza zyc dalej, kiedys sie uda.
<powiedzialam filozoficznie ja XP> |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ooo moge wszystkooo!
XD Hefaj, zaszczyć nas nastepnym razem -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu był mój post.
zginął w niewyjaśnionych okolicznościach. cześć jego pamięci! a tak serio , to jakimś trafem wszelkie wieści mnnie omijają. dziwne , no ni ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kto na zlot nie przyjdzie ten
frajer.
a niby jakie wieść Cię omijają he? -------------------- dupa.
|
Hefaj |
![]()
|
co-gdzie-jak-kiedy
czyli , um , jakby to nazwać.. 'podstawy' ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hura jestem frajer. == |
||
Sumiko |
![]()
|
pisałam Ci na GG ale pewnie nie doszło tak
jak na początku do Sihaji.
nie moja wina, coś mi się zrąbało w GG. a gdzie Ty mieszkasz Neonai? -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nai, dotrzymam ci towarzystwa/ statusu
![]() -------------------- ![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
no cóż , to wszystko wyjaśnia , zresztą i tak byłem przez 3 dni 'poza strefą' , więc i tak bym nie przeczytał =( -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziwne zdjecie. wszystkie pasy maja odcien czerni! nie wierze ;] zreszta ostatnio coraz czesciej mysle o powrocie do shotokan dla dobrego rozwoju fizycznego mej osoby. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
Sumiko |
![]()
|
no może tak wygląda... ale 3 osoby siedzace
w centralnej czesci maja czarne, jeden brazowy i reszta niebieściutkie... i
z tylu różne inne kolorki, ale to nie widac...
-------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
-------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Syriusz te zdiecia wymitaja, ale to twoje
jest lepsze:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Najbardzie
aktualne zdjęcie.
Tylko jedno, bo reszta była robiona zwykłym aparatem, a nie mam podłączonego skanera. Aha - gwoli ścisłości - to piwo nie jest moje :] -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Syriusz_Black |
![]()
|
Kaśka zrobiła lepszą minę
![]() Zabije mnie za to, że te zdjęcei tu wrzuciłem ![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Syriusz khyhy ty ogrze
;>
jasssne;) a zdjątko fajne -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
Tego rubika to po piwie układzasz??
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
re up
hehe, to jest zdjęcie przed ;] Child - merci beaucoup Tak w ogóle to ja nie piłam piwa wcale jesli nie liczyc, tej połowy puszki do której mnie zmusili. Była promocja Żywca i chcieli zebrać na smycz do kluczy i nikt już nie mógł więcej, więc kazali mi pić. To ma być wychowanie?? ![]() A rubika nauczyłam się układac na tych wakacjach, więc większość zdjęć jest z kostką ^^ -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to sie nazywa przygotowanie do "spotkania z przeważającymi silami wroga" -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
A Ty stanowczo odmawiałaś
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 23:13 |