Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
No żesz *, weź mnie nie denerwuj. Czepiasz
się dziewczyny. Chyba dobrze, że siebie akceptuje, poza tym nie wiesz, że to
jest lekko ironiczne zabarwienie a nie puste przechwalanie się?
edit by marta: nie klij Ten post był edytowany przez Marta: 25.08.2004 22:21 |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
jak zwał tak zwał. ja się nie czepiam. może
trochę za mocnych słów użyłam. ale ironicznego zabarwienia to tam raczej nie
ma.
-------------------- borufki
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Emocjonujace...
Ginny... wyślij mi kosmyk włosów to Cię sklonuje, a z twoich włosów zrobie sobie perułke XD -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Nea |
![]()
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Jaaaaaaa pierdole. Ty jesteś taka
ograniczona czy tylko sprawiasz takie
wrażenie?
Jeśli nie widzisz, to może faktycznie nie ironia ale prędzej ŻART. A jak nie posiadasz poczucia humoru to już nie jest moja para kaloszy. |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj Nea... ona jest poprostu troche głupia,
za to /podobno/ ma duże cyce.
-------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A żebyś wiedziała, że ma powody ![]() A znając Kaśkę, to sobie żartuje... -------------------- ![]() |
||
ginny_irlandka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: LUBLIN!! czocha & gniew & Ireland ![]() |
buuaahahahahahaha ;D
ale jaja, nie wierze wlasnym oczom. Co za klotnia, coz za obrazliwe slowa
pod moim adressem
![]() Nea, dziekuje ze mnie podbudowujesz. I ze mnie bronisz. Gdyby nie takie osoby jak Ty zalamalabym sie nerwowo dochodzac do wniosku, ze to forum opanowuja jakies ludzkie insekty... A, i jedna wskazowka. Nie reagujmy juz wiecej na takie osoby moze? Ja napisze jeszcze jednego posta baardzo "nie" ironiczna odpowiedzia, juz trudno. Ale czuje ze lepiej jest ignorowac opinie osob ktore uwazamy za bezsensowne... kurcze, to dolujace... przeciez nuta ironi, szczypta zartu ubarwniaja wypowiedz... Smutne ze tyle osob chce miec wszystko napisane czarno na bialym. Smutne ze tyle osob jest pozbawionych wyobrazni. no, dobra, sorry koncze to. Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 23.08.2004 18:20 -------------------- I have nothing more to say.
Only the heart can see... Only the heart can see... ***Follow your star*** |
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tam,
tararara dam ;D
Zdjecie z balu gimnazjalnego ;d tak sie wygielam, ze mi sie rajstopa odznaczyla ;D bosko ;D i tez jestem super seksi i wogole i Zusiu, tez mam za wysokie mniemanie o sobie ;D -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Dementi.. wymiatasz
![]() ![]() Szczególnie Faladion ![]() -------------------- ![]() |
ginny_irlandka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: LUBLIN!! czocha & gniew & Ireland ![]() |
wow, Felek tak? Bardzo ladne zdjecia. I
Ty tez swietny jestes ;D Musisz mi kiedys pokazac je osobiscie ;P
-------------------- I have nothing more to say.
Only the heart can see... Only the heart can see... ***Follow your star*** |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Ginny.. z mila checia
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taaa i tak powstaje Czokapik.
Tzn i tak ktoś niedługo moda dostanie XP To ja nie zamieszczam swoich zdjęć z gołym zadkiem, bo jeszcze adminem zostanę. Ten post był edytowany przez Cat: 23.08.2004 22:50 |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
zboczone typy.
myśmy się ostatnio z Psycho zastanawiały kto z was jest pedofilem... -------------------- dupa.
|
dementorek |
![]()
|
to Cat! ja zawsze pytam czy maja 15 lat
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sumiko |
![]()
|
15? a nie 18?
a nie wiesz, że seks z nieletnim jest uznawany w większości Krajów Unii Europejskiej za gwałt? nieładnie. -------------------- dupa.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ktoś mówił o seksie?
Ten post był edytowany przez Mellisa: 24.08.2004 11:30 -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
a podobno już po 15 nie, Psycho mi
powiedziała, że teraz to już przerąbane, bo nawet jak padnę ofiarą pedofila
,to to już nie będzie pedofilia, bo jestem za stara.
To smutne. -------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
taak?
ojjjjć... szkoda... teraz musze jeszcze młodszych szukać =/ swoją drogą ja nie wiem skąd Psycho bierze te nowinki... Legolas na Bonda, pedofilia do 15 lat, itd... pewnie BRAVO czyta... Ten post był edytowany przez Sumiko: 24.08.2004 12:03 -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taa, drodzy państwo. Nazywam się Wojtek i
mam 12 lat. Ktoś chce się ze mną pobawić?
|
dementorek |
![]()
|
Sumiko: polskie prawo mowi o magicznej
granicy 15 lat, od kiedy to mozna uprawiac seks z osoba pelnoletnia bez
sankcji karnych.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
no jak ja mowie ze 15 to 15
psycho zawsze prawde ci powie a czytam bravo girl i tego no... twista. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
wygladasz jak psychol
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
A jaką masz fajną czapkę XD
-------------------- ![]() yeah. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morn = assassin lub czarna wdowa jeeee na
pierwszym "tu"
good God we're doomed! Run for your lifes and wallets guys! ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 04:04 |