Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 11.09.2004 11:23) heh... taka buteleczka u mnie w szafeczce stoi, opróżniona już... ale jakiś taki sentment do niej mam XD |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdzie? ja? zul?!?
No co wy :] tanie wina pijam tylko jak już naprawde nie ma nic innego, a Napoleon kosztuje ~40 zł... W kazdym razie - garniak to podstawa na 1 września, ale głupio sie w nim pije - za sztywno :> nie polecam... I jeszcze małe zdjątko: http://members.lycos.co.uk/maciekf/Zakopan...-04_2344190.jpg Ta co sie zaslonila to Hania i ide z nią na polmetek ;] pomiajac fakt że sie prawie wcale nie znamy, a ja ledwo kojarze jak ona wyglada z twarzy to jest zajebiscie ;] I jeszcze maly bonus - z pielgrzymki mam malo zdjęć na kompie, ale w albumie mam dwa takie które biją wszystkie inne :] postaram sie zeskanować... Na razie zadowolić się tym! http://www.members.lycos.co.uk/maciekf/Pie...-04_1503340.jpg Czyli P2 drapie sie po nosie albo komuś fuckera pokazuje w miejscu zwanym Sprośną Górką (albo przeprośną... co za różnica ;p) "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 13.09.2004 21:23 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mam tylko male pytanie.. Co to jest to niebieskie za drzewem? XD
Napoleon czy nie, liczy sie ilosc nie jakosc (no, moze to inaczej bylo) a wiec zul jestes. Ha. -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
niebieskie i za drzewem.. toż to smerf...
A poważnie mowiąc - teren był bardzo pochyły, ja sobie plecaczek pod tyłek dałem i w miare porsto siedziałem, ale ludzi wspinający sie pod górkę wyglądali jakby klęczeli - niekiedy tak faktycznie było, bo im sie pomyliła Częstochowa z jakąś górką w jakimś lesie ;] A na 90% to jest to pielgrzym zbierajacy... borówki! pomimo moich krzyków ze bąblowiec jest zabójczy... a tak jeszcze wtrącę - nie ja jeden byłem na pielgrzymce, wziąłem jeszcze fanklub - jakieś 2000 ludzi A temat około Napoleonowy - hm... było nas trzech, w każdym z nas inna krew ale jedna butelkę mieliśmy i to 0,70 (niestandardowe nie?) więc nie było kto wie ile "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 13.09.2004 21:33 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE z tym 1 wrzesnia to mi sie poczatek wakacji przypomnial jak spilismy kumpla ktory wczesniej nic nie pil... zaczol od 2 piw to juz byly skizy a potem jeszcze vodki mu dalismy. Jeju... to byla akcja;D MisieK ile masz lat? *dobra to był początek czepiania się już przestaje ![]() -------------------- ...
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten temat zbacza na zle tory... =)
jakies polmetki, jakies napoleony, pierwsze wrzesnia, smerfy... do czego to doszlo... bosz... XD (o, jakas nowa buzka ' ![]() Ten post był edytowany przez Mellisa: 14.09.2004 21:16 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE W kazdym razie - garniak to podstawa na 1 września, ale głupio sie w nim pije - za sztywno :> nie polecam.. Pfff... wybrzydzasz;] dobrze sie w garniaku pije. ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
![]() ![]() ![]() może teraz cos mniej napoleonowego??? - ach to zamiłowanie do historii -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
PaniPodkrążoneOczy. fajne zdjęcia ;>
zmęczonaaa ;d
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podkrążone oczy? zmęczona? pfe - na
ostatnim zdjęciu przynajmniej jak po jointcie pokoju ;>
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
Ale namotalas z tymi linkami ;p
W kazdym razie - zdjecia robione samemu sobie maja ten dziwny urok ;p kazdy kto sobie sam zdjecie robi wyglada na nim... inaczej :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
wlasnie w tym cala zabawa
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o w morde papucie O_o XDDDD
tamto ostatnie rzeczywiście "spokojne" hehehe -------------------- ...
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem co wy chcecie, no! ;p
vold, a ty bądź cicho, nie każdemu dane jest się wysypiać ;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej no ludzie zamiast mowic 'ale w pyte zdjecia daj jeszcze' to wy musicie o podkrazonych oczach. Teraz nam nie da wiecej swoich zdjec.
No ale dobra to im nie dawaj ja mowie ze bardzo ladnie wyszlas i on sie z tymi podkrazonymi oczyma czepiaja ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Myśka |
![]()
|
Nie bój żaby, Omen, dam jakieś fotki potem.
i po co się komplementować, każdy wie jaki jest cudowny ;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 18.09.2004 10:25) Ej no ludzie zamiast mowic 'ale w pyte zdjecia daj jeszcze' to wy musicie o podkrazonych oczach. Teraz nam nie da wiecej swoich zdjec. No ale dobra to im nie dawaj ja mowie ze bardzo ladnie wyszlas i on sie z tymi podkrazonymi oczyma czepiaja ![]() ah wiesz nie znasz realiów ;ccc bo my sobie z tą PaniąCoMaPodkrążoneOczy na gg gadaliśmy. ot co ;> a oczywiście czekamy na kolejne zdjęcia. |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nareście udało mi się zeskanować zdjęcie. Oglądacie na własną odpowiedzialność...
Tutaj ![]() Ten post był edytowany przez Puszczyk: 06.10.2004 18:53 -------------------- ..
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
Puszczyk zapuść włosiska :] ludzie opierzeni górą...
A z mojej strony...ee... niewiele :] ostatnio znalazłem dwa zdjęcia na dysku z tych wakacji, w sumie co mi tam ;p nie ma mnie na zadnym ale i tak : http://draon.w.interia.pl/HPIM03001.jpg Czyli kinia nad piwem :] Niewysoka, blondynka... mnie sie podoba ;p I koljne zdjęcie z cyklu P2 atakuje (aparatem) czyli zaatakowany znienacka Przmysław...boskie ;p http://draon.w.interia.pl/HPIM0303.JPG //a tak, serwer interii ma to do siebie ze jest całkiem chujowy ;p i zazwyczaj nocami nie działa... pozniej na neo+ przeniose "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 06.10.2004 19:12 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Myśka |
![]()
|
puszczyk - hihihi, ale hary poter XD
p2 - fajnie, że się wyświetla ;P -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
ej, naprawde Potter. autentycznie =P
-------------------- borufki
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie ma okularków.
a ja ostatnio widzialam pottera na ulicy, jechal rowerem. nigdy wiecej go potem nie widzialam. serio, taki podobny ze szok. |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
E no, ja i Potter? Aż tak jestem brzydki?
Co do okularów to mogę zaraz dorobić ![]() -------------------- ..
![]() |
Myśka |
![]()
|
trza go było z tego roweru, siup, na ziemie i po autograf! byś tu zabłysła na forum.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 14:01 |