Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Lullaby |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Lublin ![]() |
QUOTE(Zusia =) @ 16.10.2004
21:33) Lullaby- włosy
kręcone naturalnie? Jej, ja zawsze chciałam miec naturalnie kręconeee.....
super! no i masz fajny kolor oczu, fakt =) Hehe nio naturalnie krecone ![]() ![]() -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
maczo? mu kobiety nie wybaczą i tyle =P
Lullaby- no to masz fajnie, ja chciałam mieć kręcone zawsze. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. -------------------- borufki
|
Lullaby |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Hehe no wlasnie
![]() ![]() -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lullaby @ 16.10.2004
21:21) poproszę numer telefonu, dokładny
adres i fokle ;D wery kruca najs zdjęcia (; -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lullaby pierwsze zdjecie wymiata =)
QUOTE Omen fajne ostatnie zdjęcie. a gdzie
Ty taki ładny plener masz ? Park miejski na zatorzu. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lullaby |
![]()
|
hehehe jakie "powodzenie
forumowe"
![]() ![]() ![]() -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lol, jaki maczo znowu, przyzwyczajenie ;p No
chyba że uraziłem no to sorry;]
Omen, tylko gdzie jest zatorze, łoto jest pytanie ;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Za torami
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ano to ja tam kiedyś zatorami wino piłemXD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Ale nie kolo olsztynskich.Ja w wakacje
pilem kolo torow (okolo 1,5m od nich :]) dlatego mam fajne zdjecia z
wiaduktow po odwiedzinach kolezanki z Opola
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
No zaolsztyńskimi mówie przecie
"tam" ;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lullaby => przypominasz mi tą dziewczyne
co gra w M jak Miłość XD
pikne oka masz ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 17.10.2004 10:29 -------------------- ...
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nom, fajny kolorek oczków
![]() ![]() Chciałam dać swoją fotkę, ale mi się przypomniało, że mama ma aparat na wycieczce i wraca dziś wieczorem... ![]() A Omen ma rzeczywiście niezłe spojrzenie.... -------------------- just keep dreaming.
|
Lullaby |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 17.10.2004
10:17) Chodzi Ci o ta Kinge? Hehe ostatnio wlasnie tez ktos mi to mowil ze jestesmy podobne...Ale jak dla mnie do niebardzo ![]() -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Black omen - ty mi normalnie Toma
Riddle'ya przypominasz XD
Mam coś dla fanów Che Guavara Che Puszczyk -------------------- ..
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Rasowy rewoluszyn-men. Niech zyje Fidel!
Sie przewrocil biedak ostatnio.
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
i złamał nogę w kolanie...
Puszczyk i tak nigdy Che nie będziesz! jeden rebel jest na tym forum ;] |
Lullaby |
![]()
|
QUOTE(Puszczyk @ 21.10.2004
19:25) Black omen - ty mi
normalnie Toma Riddle'ya przypominasz XD Mam coś dla fanów Che Guavara Che Puszczyk Hmmm wydaje mi sie ze znam Twoja twarz hehe:) Mam wrazenie jakbym kiedys gdzies Cie juz widzialam ![]() Ten post był edytowany przez Lullaby: 30.10.2004 19:13 -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra.
Wątpie, czy to kogokolwiek zainteresuje, ale... niech będzie. las jesienią i przy okazji ja ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
las? :] poligon raczej ;p
A ty to potężna jesteś :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE i
złamał nogę w kolanie... Mojej kolezance z Opola cos z kolanem sie stalo i ma gipsik. To sie nazywa miec farta. kkate >>> Najs foto. Foty w plenerze robia swoje ;] Jak bede mial nowy skaner zkseruje zdjecie klasowe. Zobaczycie z czym musze chodzic do szkoly. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 10.11.2004
19:20) To bylo chyba najgorsze co mogles napisac dziewczynie XD -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo to już na pierwszy rzut oka widać, że
P2 to prawdziwy romantyk
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 19:13 |