Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
temat, jak widać, uniwersalny. teraz dzięki
jajecznicy, możemy sobie poofftopowac! jej!
![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Lullaby |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Lublin ![]() |
QUOTE(Neonai @ 10.11.2004
22:01) Neonai ladne zdjecia:) Fajniutki masz kolorek wlosow...Tez chce a taki zamiast mojego ciemnego brazu... ![]() ![]() (i też chce tak groznie jak ty wygladac hehe <joke> ![]() -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o dzizas, ludzie, nie zalamujcie mnie. ja
tu wyglądam naprawde lagodnie!
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 11.11.2004
19:47) Black - da sie :>
on jest pyszna w kazdym stanie świadomosci :] tylko trzeba składniki pokroić, przygrzać, podmsarzyc a dopiero potem jajami zalewac :] około 30 minut przygotowanie takiej zabiera :] Można tez grzyby dodawac (marynowane albo pieczone, gotowane tez niezle) Jajecznica roxorz :] edit - chyba nie musze pisac ze ser sie pod koniec daje, jak juz sie jaja troche zetna ;] "...P..." Serk pokrojony czy starty bo rozne szkoly sa znane. Swoja droga oddzielnie najpierw sie bawic z pomidorami i miesem czy wsio na raz? Jak bedzie mi sie chcialo to moze zrobie sobie jutro na sniadanie. ![]() QUOTE(Neonai @ 11.11.2004 21:05) To juz starach sie bac kiedy jestes wkurzona. ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Misiek! Widzisz to nie byla
papryka tylko pomidor. Widzisz trzeba pytac bo inaczej wszyscy skonczymy jak
ty. Z papryką, czy z pomidorem... wole kalsyczną.. o własnie zjem sobie dziś tylkocikaw jestem czy bedzie choć z 10 jajek wdomu;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Jak
będę miała fotę w całej okazałości, to wam dam.... Będzie widać moje całe
metr sześćdziesiąt jeden wzrostu ufff. a myślałam, że tylko ja mam na tym forum tak potężny wzrost ;P -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Luthien @ 11.11.2004
23:49) QUOTE Jak
będę miała fotę w całej okazałości, to wam dam.... Będzie widać moje całe
metr sześćdziesiąt jeden wzrostu ufff. a myślałam, że tylko ja mam na tym forum tak potężny wzrost ;P Pokaz fotke bo nie uwierze ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie niedawno dowiedziałam, ze wyglądam
jak dziecko wojny ;dd powiedziała mi tak nauczycielka ;] a nauczyciel -
wiadomo-autorytet^^
noo, to już wiecie jak wyglądam ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Zdjecia, zdjecia. Bez nich nikt nie
uwierzy. Chyba ze zobaczy cie ktos na zywo. Ale jak narazie nie ma tej
mozliwosci no to zdjecia ;]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ou je. Kira wygląda jak dziecko wojny
niewątpliwie, wystarczy spojrzeć. moge poświadczyćXD XP
|
BlackOmen |
![]()
|
'Kira jest dzickiem wojny'... gdzie
sa na to dowody?!
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Błogosławieni którzy nie widzieli, a
uwierzyli. XP
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tak bardzo chciałam zobaczyć Neonai,
ale mi się nie wyświetlają
![]() Kira, też chętnie popatrzę ![]() QUOTE(Luthien) ufff. a myślałam, że tylko ja mam na
tym forum tak potężny wzrost ;P Heh... jak widać nie ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Neonai ? jak można opisac? taka fajna ruda
dziewczyna z piegami, które świadczą o jej niegrzeczności w
dzieciństwie! pewnie podrywała w przedszkolu chłopców i robiła to czego
nie powinna była robić!
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lullaby(czy jakos tam) - moja twarz widnieje
na wszystkich plakatach...
Ale wątpie żebym cię znał - JAWOR to taka dziura -------------------- ..
![]() |
Neonai |
![]()
|
QUOTE(voldius @ 16.11.2004
22:52) Neonai ? jak można
opisac? taka fajna ruda dziewczyna z piegami, które świadczą o jej
niegrzeczności w dzieciństwie! pewnie podrywała w przedszkolu chłopców i
robiła to czego nie powinna była robić! Władziu kofany zmartwie Cie: nie chodziłam do przeczkola ;P Ale czerwone rajtuzy miałam...ale tylko przez jakiś czas! |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kurtyzańskie, czerwone rajtuzy. Od małego
była rozpustna, słuchała Metki i jadała pasztet z musztardą.
|
Neonai |
![]()
|
Pasztet przestałam jeść jak znalazłam w nim
takie fajne rpzezroczyste gluty, a musztardy nie lubiuam nigdy!
I ja wyrosuam z tego wszzystkiego, a Ty wciaz jestes rizpustna! wystarczy spojrzec na twoj avek! a Fe! Ftyć fe! |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Owszem, rozpustna jestem!
Ale to ty zrobiłaś mi avatar, niespodziewico. Btw, co to za pasztet z glutami? |
Neonai |
![]()
|
Zrobiuam taki jaki najbardziej pasuje to
tfej ofobowofci! Po proftu juf Ciem trochem wnam i fiem fo do Ciebie
pafuje! hihihi
a te gluty. normalnie taka galareta, jakby z niezmielonej chrząstki. wyobraz sobie reakcje paruletniego dziecka, które dotknęło owych glutów swymi delikatnymi ząbkami i podniebieniem. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Czy ty aby na pewno jadłaś PASZTET?
|
Neonai |
![]()
|
a co sugerujesz, mon amour?
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Że to przez domowe wyroby sąsiada masz
teraz odchyły.
|
Neonai |
![]()
|
Ty sie nawet po polskiemu wysławiac nie
umiesz. Co to maja byc za 'wyroby', he?
Poza tym domowe wyroby to tylko moj wujek. On ma wlasne piwo i kielbase. Piwo dobre. kielbasy nie probowalam. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No chwała najwyższemu, że chociaż wujkowej
kiełbasy nie próbowałaś.
Wyroby? Rzemiosło ręczne. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.06.2025 00:25 |