Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
jak mi je ktoś - kurwa mać - zeskanuje,
to - kurwa mać - będzie. Ale nikt nie ma czas u=="
-------------------- ![]() yeah. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
prześlij mi listem, to Ci zeskanuje ;]
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
byle komu zdjęć nie wysyłam =P
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
phi, ja byle kim ? ;> Ty nie wiesz do
kogo pisze ;]
|
Syriiuszka |
![]()
|
dla mnie każdy jest byle kim =P
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj oj, to uważaj, bo ja nie jestem ;P o
tyle ;> jestem megafajnykulowytruowy voldius XD
|
Syriiuszka |
![]()
|
<z powątpiewaniem> ah, tak... to
rzeczywiście zmienia postać rzeczy. =="
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no właśnie ;]
|
Syriiuszka |
![]()
|
dobra, koniec offtopickowania. Twoje
zdjecie?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Syriiuszka |
![]()
|
ale jakieś wyraźniejsze!
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj teraz zapraszam na devianta. pół roku
temu chyba. albo rok. nevermind.
jesteśmyjużprawienamiejscu. |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny temat bo można zobaczyć jak kto
wygląda - narazie szukam zdjęcia. Jakby co to edytuje i umieszcze pod tym
tekstem:
"Zdjęcie" niestety tylko podobizna Ten post był edytowany przez Puszczyk: 13.06.2004 20:09 -------------------- ..
![]() |
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
To w sumie jedyna rzecz jaką robię
na tym forum, rekreacyjnie wciskam wszelakie pliki graficzne. zaraz
pojedziemy do Rygi.
(by the way.. Bóg to jeden wie) (jak na broadway'u) (count on abakus) (me say me love say) (mamcię!) (it's not a ciggaret) end. -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Syriiuszka |
![]()
|
nie no, mojego zdjęcia się chyba nie
uświadczy, skaner go nie widzi, deviant nie chce dodać ^^"...
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
osz Ty...
/przyślij je do mnie =P/ najpierw naobiecujesz a potem dupa =P a chciałam Cie w okularach zobaczyć... swoją drogą jak 'to' można nosić na nosie na stałe w dodatku to nie mam pojęcia/ -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
dobra, ja ci je przyślę z listem, mam ich
sporo.
Nie wiem jak można, ja się przyzwyczaić nadal nie mogę. -------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha, ale list dopiero możesz przysłać za rok ^^
Ja nosiłam kiedyś do kina /bo napisów nie odczytywałam/ i zostawiłam dwie pary w 'miejscu na kole' w oparciu... przerzuciłam się na kontaktówki i mówię Ci o niebo lepiej. -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
nie stać mnie =)
Sumiko |
![]()
|
no cóż... to zależy, mnie nie było stać na
ciągłe gubienie okularów głównie z powodu braku czasu na ich kupowanie.
Zresztą jak przeliczysz to wcale nie jest aż takie drogie.
-------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
wytłuamcz to Moim Kochanym Rodzicom,
skarbie.
Sumiko |
![]()
|
nie, dzięki, nie skorzystam.
|
loonatyk |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Mogłaś dać te ze skanera ;D Sumiko, jak nie widziałaś napisów, to trzeba było siadać w pierwszych rzędach ![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||
Sumiko |
![]()
|
Kiedys siedziałam na Quo vadis ze
szkoła... okropnie było!!! /a i tak bez napisów/
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:15 |