Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow, G@l3rI4 TS :>
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
o ile wiem, to nie ( a był?)
-------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem, dlatego pytam.
Zez tfu, co to kur.a za offtopic? [;dd] -------------------- |
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
Safona była homoseksualistką. może to ona
powiedziała.
-------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chodziło mi o to, że był niewidomy XP
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Musiał być homoseksualistą, bo w starożytnej
Grecji wszyscy faceci uprawiali miłóść homoseksualną... a z kobietami robili
to tylko aby przedłużuć gatunek.... niestety...
Dziękuję Bogu, że nie żyję w starożytnej Grecji... -------------------- ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a wiec , to byla prawda jak mi kumpel mowil,
ze filozofowie khem "przelewali" wiedze swoim uczniom poprzez...no
wiecie.
o fak a ja myslalem ,ze kolo sobie jaja robil -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No niestety...
Miłość homoseksualna była tak traktowana jak dzisiejsza heteroseksualna... Ale nie tylko w Grecji.. przez pewien czas w Rzymie też... Turcja - wielu Chanów miało kochanków... Ewdard II miał 2 kochanków.... Nawet Władysław Warneńczyk miał jakieś skłonności homoseksualne.... -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
może jakieś fotki
jak głosi temat? XD -------------------- |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Zdjęcia z mojej osiemnastki:
http://img.photobucket.com/albums/v510/Ell.../NaMateracu.j pg http://img.photobucket.com/albums/v510/Ell.../ZRobsonem2.j pg http://img.photobucket.com/albums/v510/Ell.../NaSchodach.j pg http://img.photobucket.com/albums/v510/Ell...ZAgaMickiem.j pg http://img.photobucket.com/albums/v510/Ellie86/ZKarinka.jp g http://img.photobucket.com/albums/v510/Ell...ziaRobertem.j pg -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam
osiemnaście lat i dłonie zniszczone po seiken.
nie wiem w sumie czemu ale lubie to zdjęcie. -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
I gowno interai sie zadlawila wrzucajcie
ludzie zdjecia najlepiej na
http://www.imageshack.us/ <- najprostrzy najszybszy najlepszy ooo... jednak weszla mi 1/4 zdjecia ==' wof -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
albo załatwcie sobie konto na serwie za 4
zylka na msc
![]() -------------------- ...
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
sumiko, co to za kłamczywe zdjęcie, inaczej
wyglądasz!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dawno mnie nie widziałaś =P
to jest dość świeze. -------------------- dupa.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale młodo wyglądasz ;] Można powiedzieć -
trzymasz się
![]() Powaga, nie dałbym z wyglądu 18 lat ;p "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Rany,.. nareszice....
Jak dawno tu nie działało.. -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
proza życia... ; ]
|
Syriusz_Black |
![]()
|
:]
Nieługo może jakieś fotki zarzucę ... -------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Kira!
przecie ty jesteś czarnowłosa! ;p a ja mam tyle swoich zdjęć, że wam żadnego nie dam, o. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
bo Ty jesteś świnia.
-------------------- dupa.
|
Kira |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 07.04.2005
19:56) przeca to czarne to jest pies! ;p wlaśnie o to chodzi,że mi się wydaje, ze jestem ruda O.o tzn. na tym zdjeciu. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
pies?? nie no... ja nie mogę... jak pies ??
ale w gruncie rzeczy....
![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
no to czarne, puchate to pies ; ]
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.06.2025 15:07 |