Przyjdę
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przyjdę
MariettaGordon |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 37 Dołączył: 31.08.2012 Skąd: Lestrange Manor Płeć: Kobieta ![]() |
Pamięci mojej babci, zmarłej miesiąc i dwa dni temu.
*** Cmentarz zimą jest taki cichy Taki spokojny Ty też już jesteś spokojna, prawda? Nie obchodzi mnie, że zapadł już zmrok I że roziskrzone mrozem powietrze szczypie mnie w policzki Ja tylko chcę zapalić świeczkę i postawić ją na śniegu Mieniącym się złotawo w świetle ulicznych latarni Chcę tylko zetrzeć zamarznięty śnieg z tabliczki z twoim nazwiskiem I przeklętą datą twojej śmierci Chcę ci powiedzieć, jak bardzo za tobą tęsknię Że razem z tobą umarła jakaś część mnie Nie chcę płakać Gorące łzy palą moją przemarzniętą twarz To jeszcze zbyt świeże, by to skutecznie powstrzymać Chcę, żebyś wróciła Wiem, że nie wrócisz To ja przyjdę do ciebie Więc stój w oknie i wyglądaj mnie A kiedy przyjdę, otwórz mi drzwi Tak samo, jak robiłaś to zawsze Wiem, że nie wrócisz To ja przyjdę do ciebie Ale jeszcze nie teraz -------------------- Wolność to nie stan, ani miejsce.
To nie poglądy ani prawa. To cholerny wrzask pełen nienawiści lub radości, w który wkładamy całe swoje serce i nie obchodzi nas, że wezmą nas za wariata. I'm from Slytherin, bitches. |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozumiem to co czujesz, choć nie potrafię tak o tym napisać, brawo.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 13:45 |