Skiny, ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Skiny, ?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
A ja i cierpliwość to ogień i woda..
Więc zaczekam niecierpliwie;P Ale zaczekam, to zawsze coś=) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm - wiecie... ja zamawiam w takim razie
zielony - albo w każdym razie z jakimś mniej kontrastowym tłem - chodzi mi o
coś bardziej naturalnego - bo o ile niebieski kolor jest ładny, to
wpatrywanie się w tekst przy pisaniu, bądź poprawianiu postów jest naprawdę
męczące dla wzroku...
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Mi jest wszystko jedno byle tylko tło nie
było jakieś czarne czy fioletowe , bo dopiero wtedy oczka bolą =)
-------------------- ;D
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ja bym sobie zamówiła tło ze znakiem
Slytherinu...ale Gryfoni mogą tego nie zaakceptować
![]() No to czekam bardzo (nie)cierpliwie na fioletowe tło. Najlepiej, żeby do fioletu był żółty ![]() Bardzo ładnie wychodziło |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie osobiście się to jakoś nie
widzi...
Wszystko tylko nie fiolet i żółć! Moje biedne oczy znowu będą musiały odpoczywać po 30 minutach na forum... Błagam... [Zresztą pomysł ten nie został ptzyjęty z entuzjazmem... wszyscy narzekają na oczy.] |
Paris |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Nom, ten fiolet z żółcią jakoś nie
pasowały. Za jaskrawe i zbyt męczące dla oczu. Ten błękit jest bardzo ładny,
'delikatny' i nie razi w oczy. Ja bym została przy tym skinie.
-------------------- Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, lecz nikt nie umiał podać rysopisu. - Wiesław Leon Brudziński
|
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
yhm :-) po tamtym wszystkich bolały oczy
:-) a poza tym niebieski odpręża :-)
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
mi sie dzis snilo ze na forum był ten sam
fiolecik i nazywał sie "blue" O_O i był jeszcze jakis skin
"........ 2000" (nie pamietam co bylo tam gdzie kropki ^^")
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Noriśka, a mi się dzisiaj śniło, że na
forum była skórka zielona
![]() |
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
A mi siem nic nie śniło ale skórka
zielona to nawet ładna, zielony- uspokaja
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Mnie wtedy fiolet pasował, może dlatego, że
nie siedziałam w tamtych czasach tak długo..
Teraz po jakiś tam dwóch godzinach siedzenia na forum bardziej mi pasi ten błękit, bo nie wiem czy bym tyle samo wysiedziała przy fiolecie ![]() Więc wolem takie forum ![]() Pozdrafiam PeEs 1. Ale jak bedom inne do wyboru, np. zielone, to moshe wezmę? :] PeEs 2. Ale dla fioletu siestem na nie. -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Trinity48 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow ![]() |
Fajnie by było jakby był nowy skin, ale
ten też jest ładny, ale fajniej byłoby gdyby były jakieś do wyboru
-------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli Dementi juz o tym pomyslał to sorki
![]() http://skins.ibplanet.com/index.php?act=main&id=3 z estaw gotowych skinów do invision ver. 1.3 ---- Szczególnie polecam ten: Purple Illusion ---- Aha trza się zarejestrowac by sciagac XD Ten post był edytowany przez kubik: 09.05.2004 10:19 -------------------- ...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
purple illusion lezy u mnie na dysku od
dobrych kilku miesiecy
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Irwena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ci z Elisy pewnie zazdroscili nam naszego
niebieskiego
![]() ![]() -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
"ci z elisy"?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
" XD " ćśś
![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Irwena, chyba nie wie, ze TO jest eliska
(a właściwie to juz nie, bo orgownica ale jakoś dziwnie brzmi jak gofrownica
![]() ten skin jest oki, ale byłaby za jakimś ciemniejszym. -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie wszystko jedno , yle by nie walący
po oczach różowo-fioletowo-granatowy..
no i bez jakiejś głębszej kolorystyi - nie tęczowy , tylko najlepiej czerwono-biały/czarny =) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
dementorek |
![]()
|
myslalem o ciemnym granacie maksymalnie
zoptymalizowanym, bez zbednych obrazkoww i innych pierdol..
moze wreszcie zacznie to forum chodzic nieco szybciej. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Szczur |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 28.06.2004 ![]() |
myślę, że skiny powinny być, bo wchodziłem
często na inne (niepotterowe) fora, gdzie był do wyboru jeden nudny skin i
to było wkurzające. Chcemy skina
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:39 |