Różne Dziwne Twory..., By
Aeth...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Różne Dziwne Twory..., By
Aeth...
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
No dobra, Psycho mnie namówiła, udostępniła
serwer (gracias very much
![]() Girl Vlkr Guardian Rasthlyn E'lyn Wszystko co mam, rysowałam jakiś czas temu. Pierwszym poważnym moim rysunkiem jest Guardian (wiem, że nazwy są wybitnie inteligentne..), wady są, ale trudno. Dobra, nie gadam już. Późno, śpiącam B) PS. Ja mam taki styl Ten post był edytowany przez Aeth: 16.09.2004 22:28 -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:41 |