Raz Idę
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Raz Idę
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Idę raz po świecie
I patrzę w dół i dookoła Zrobiłem niedużą rundkę Patrzę w lewo - ktoś woła Głos taki dziwny Jakby japę darł ktoś, ale cicho Podchodzę, patrzę - mur A z niego płynął wrzask i chichot Podszedłem, postałem, posłuchałem trochę dłużej Przyjrzałem się murowi i niedużej dziurze w murze To dziura wrzeszczała i to mur ją wyśmiewał Stał okrakiem i zabraniał dziurze śpiewać Scena mnie zgorszyła I poszedłem dalej wzdłuż muru Dalej było więcej dziur I każda wrzeszczała z bólu Dziury były pojedyncze A mur wielki jak skurwysyn Stał i śmiał im się w ryj A dziur chór jak ryczał, tak ryczy Jeszcze bardziej bez sensu i jeszcze dłużej Mur każe dziurom tkwić w niedużej dziurze w murze By ośmieszyć je doszczętnie, ale z muru nie wydalić By straciły resztki siły i znów murem się stały Ale są takie dziury Oby ich było coraz więcej! Które raz olały mur I wolą wrzeszczeć w wielkiej męce Niż przyłączyć się do muru Który tak drwi z ich poświęcenia Który tak ukochał śmiech A nie zna radości istnienia Pełen złości i frustracji patrzę na to, co się dzieje Myślę: już coraz silniejszy wiatr przez dziury wieje Mur ten padnie! I zrobiłem w nim niedużą dziurę pięścią Mur mnie wyśmiał, stał jak stoi, dalej jestem jego częścią |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jest bardzo treściwy i uniwersalny tekst
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 14:05 |