METAMORPHOSIS - NEWS, www.prestidigitator.pl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
METAMORPHOSIS - NEWS, www.prestidigitator.pl
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
Anka, z tego, co slyszalam, to nie będzie
psorów ani Dyrcia..
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
AtA |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 01.06.2003 ![]() |
że jak?? to jesst zdrada!!! buu... psorowie będą nauczać te obce dzieciaki... brr! ![]() -------------------- ja ce na lsm... i sp... buu
(*) znicz dla Psora Włodka... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
||
pierdek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.07.2003 ![]() |
Ja tesz cie popieram ATA jak moszna
nauczayc obce berbecie i ine bachory. ale z drugiej strony jak tak mowimy to
znaczy ze jestesmy samolubni a co nie mosze tak byc
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawie "siebie" określiliście-
Berbecie, bachory i dzieciaki^^
A poza tym to tylko 40 minut. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam, już dawno nie pisałem Wam o
naszych podróżach i występach... a jest tego ostatnio bardzo dużo. Otóż w
najbliższy piątek będziemy niedaleko Zamku Czocha, a dokładnie na Zamku w
Kliczkowie, 16 czerwca w Serocku, a 21 czerwca po raz pierwszy odwiedzimy
Szczecin!!!!! Niestety wszystkie imprezy są imprezami
zamkniętymi i nie można się dostać na nie z zewnątrz:(
-------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Bunny_Kou |
![]()
|
||||
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Z Kinmoku (gwiazdki Seiyi^^) ![]() |
hmm... tez tak uwazam ![]() ![]() -------------------- Olałam to forum.... nie ma mnie..
|
||||
AtA |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 01.06.2003 ![]() |
a kiedy Psorkowie odwiedzą Zieloną Górę?? proponuję winobranie!!! albo może wcześniej?? -------------------- ja ce na lsm... i sp... buu
(*) znicz dla Psora Włodka... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
||
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam,
wszystkim LSMowiczom bedę tu podawał terminy naszej obecności na LSM2004. W najbliższy wtorek tj. 29 czerwca przyjeżdżam z Psorem Dominikiem na I turnus Zamku Gniew i od razu zaczynamy po obiedzie od pierwszych zajęć. Pokaz finałowy odbędzie się 3 lipca we czwartek. Dnia 6 lipca wieczorem przyjeżdżam z Psorem Dawidem na I turnus Zamku Czocha, pierwsze zajęcia 7 lipca, a pokaz 9 lipca. Potem na obydwu zamkach podczas II turnusu będzie ze mną Psor Dawid. Na III turnus Gniewu Psor Dominik jedzie na dwa tygodnie!!! A Psor Dawid na III turnus Czocha tez na dwa tygodnie!!! Potem na IV turnusie na obydwu zamkach będzie ze mną Psor Dominik. Do zobaczenia na LSM!!!!!!! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Dziub Dziub |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.06.2004 ![]() |
Naj
![]() ![]() |
Bunny_Kou |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Z Kinmoku (gwiazdki Seiyi^^) ![]() |
Hmm... a na obu drugich turnusach ile sie
psorkowie u nas zatrzymaja?
-------------------- Olałam to forum.... nie ma mnie..
|
Profesor Max |
![]()
|
Witam serdecznie,
właśnie wróciliśmy z Psorem Dominikiem z Pierwszego turnusu LSM w Gniewie, było jak zwykle bardzo magicznie. Pozdrawiamy wszystkich czarodziejów tego turnusu i dziękujemy za wspaniałą zabawę!!! Poniżej link do zdjęć z tego turnusu Zdjęcia z Pierwszego turnusu w Gniewie -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Profesor Max |
![]()
|
Witam
ponownie!!!
Już jesteśmy z Psorem Dawidem po pierwszym turnusie zamku Czocha, gdzie było nam dane spotkać się z ekipą Bractwa Talizmanu (pozdrawiamy!!!) A poniżej podaję jak zwykle link do zdjęć z zajęć i pokazu, na którym po raz pierwszy zaprezentowaliśmy trick "Team building". Zdjęcia z pierwszego turnusu Czocha Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych zamkach!!! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
ta bt tez bylo (tylko chwilke
niestety)
szkoda tylko ze nie bylo pokazu iluzji ![]() NO ale zawsze moge wlaczyc specjalnie przygotowana na te okazje plytke YELLO utwor 1 i jest nastroj pokazu, jak sie ma ciemno w pokoju (jeszcze by sie psorowie przydali i jacys emeryci) -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Profesor Max |
![]() ![]()
|
Uwaga!!!
Witam, na stronie Metamorphosis w dziale WYDARZENIA sa już najnowsze zdjęcia z drugiego turnusu w Gniewie i na Czocha... a w dziale MEDIA - FILMY już dziś pojawi się film z najnowszego tricku Metamorphosis pt. Team Building (materiał z Czocha i Gniewu turnus II) Miłego oglądania!!! Psor Max Ten post był edytowany przez Profesor Max: 26.07.2004 17:49 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm hm. Miał pojawić się już wczoraj. Dziś go rowniez nie ma. Wiec pytamy sie uprzejmie: Kiedy bedzie? ![]() Wiem, ze to na zywo dech w piersiach zapieralo, ale chcialbym jeszcze raz spojrzec na to na wideo. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
Profesor Max |
![]()
|
Witam,
właśnie wróciłem z... Egiptu, bardzo magicznego miejsca, poniżej dorzuciłem zdjęcie z pustyni z pobytu w wiosce Beduinów. A u nas na stronie Metamorphosis możecie już oglądać zdjątka z 3 turnusu Czocha. Jutro pędzę już do Psora Dominika na zamek w Gniewie na wieczorny pokaz. Pozdrawiam gorąco Psor Max (Ale... Ale, Ale!!!) Załączony/e obraz/y ![]() -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Super_Kasia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
Metamorphosis jest the best!!
![]() Bylam w tym roku na LSM'ie i profesorem byl psor Dawid!! Takie rzeczy nam pokazywal tj. tricki, ze az nie do uwierzenia. W ogole ogladalam pare wystapow Methamorphosis i jestem pod wrażeniem. Co prawda znam tylko psora Dawida a psora Maxa tylko raz widzialam na pokazie iluzjii na III turnusie w Czocha. ![]() Aleeeeeeeeeeee Aleeeeeeeeeeeee -------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
Profesor Max |
![]()
|
Witam,
już są zdjęcia z Trzeciego turnusu LSM w Gniewie, możecie je obejrzeć klikając link poniżej Zdjęcia z III turnusu w Gniewie a my już jutro ruszamy z Psorem Dominikiem na zamek Czocha na Letnią Szkołę Iluzji!!! A dla ciekawskich podaję do wiadomości, że Psor Dawid w tym momencie wygrzewa się na plażach w Hiszpanii. Pozdrawiam i do zobaczenia Psor Max Ten post był edytowany przez Profesor Max: 14.08.2004 18:06 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Profesor Max |
![]()
|
Uwaga, dla wszystkich, którzy byli z nami
na IV turnusie LSM i LSI... już są zdjęcia na naszej stronie z zamku Czocha,
dostępne tu... KLIKNIJ TU
Dziś mam ogrom pracy, więc jak tylko się ze wszystkim uporam to napiszę tu małe podsumowanie LSM 2004 i pierwszej edycji Letniej Szkoły Iluzji -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Profesor Max |
![]()
|
Nie mam dziś zbyt wiele czasu (jak zwykle) ale chcę powiedzieć jedno.....
DO ZOBACZENIA W POZNANIU!!! METAMORPHOSIS WCHODZI NA SCENĘ O 14.30 W MULTIKINIE! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Profesor Max |
![]() ![]()
|
Witam,
na naszej stronie www.metamorphosis.pl już są zdjęcia ze Zlotu w Poznaniu! Autorem zdjęć (większości) jest Darkman - dziękujemy!!! Chcemy Was ogromnie przeprosić, że nie mieliśmy ani odrobiny czasu aby z Wami zamienić choć jedno słowo. Mieliśmy ogromne "ciśnienie" przed pokazem, bo sami musieliśmy wszystko przygotować od strony technicznej i naprawdę mało brakowało, abym odwołał ten pokaz ze względu na brak warunków do jego przeprowadzenia. Gdy tak biegałem po tym kinie, szukając techników, operatorów i innych menadżerów... widziałem Wasze zawiedzione buźki, że nie mogę się z Wami przywitać, zamienić kilku słów... Sorki ogromne!!! Myślę, że choć trochę wynagrodził Wam to Psor Dawid pozdrawiając Was oficjalnie ze sceny! Na to ZAWSZE jest i będzie czas!!!:) ![]() ![]() Dziękuję jeszcze raz Timmy'emu i Darkmanowi za pomoc podczas pokazu, bo pewnie gdyby nie Wy to bym się wściekł i go odwołał. Gratuluję Marcinowi Leszczyńskiemu za wspaniały pokaz, to co zrobił na scenie, w każdym calu potwierdzało mój wybór zwycięzcy Konkursu Iluzji!!! Leszczu rulezz!!!! Pozdrawiam i do następnego Zlotu Psor Max -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Profesor Max |
![]() ![]()
|
Witam ponownie!
Jeszcze jedno BARDZO ważne ogłoszenie dzisiejszego dnia. W najbliższą niedzielę tj 5 września, Metamorphosis wystąpi w Olsztynie na otwartej imprezie plenerowej. Miejsce imprezy to PARK JAKUBOWY przy ulicy Wojska Polskiego w Olsztynie. Na scenie pojawimy się około 17.30. Do zobaczenia ze wszystkimi olsztyniakami!!! Psor Max -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Dziub Dziub |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.06.2004 ![]() |
metamorphosis z tego co usłyszałem od profesora dawida zna bardzo dużo sztuczek a pokazuje prawie tylko te same sztuczki(są bardzo dobre)ale(alee aleeeeeeeeeeee) wiem że nie można pokazywać 2 razy tego samego a ja widziałem jajko magika 7 razy i już znam sekret
![]() jakt to jest???? ps.ale w poznaniu sztuczki były super ale ta organizacja ze strony multikina zawaliła pozdrawiam szczocha czy! Załączony/e obraz/y |
zaleffka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Chełm ![]() |
Mam pytanie
![]() ![]() tylko nie wiem jaki tytul mam wpisac przed imieniem i nazwiskiem ??? HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Strumień cicho szumi w dole
I z drzewami gada Żeby czar tych dni powrócił Czy jest na to rada? Twarze już się rozpływają Jak na deszczu szyby Zima ziemią zawładnęła Zakuła ją w dyby... ;( |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up:
Wyelky Prestydygytator Juzef Stalyn. to taki przyklad. Ja pomagajac w Poznaniu stalem z boku. I widzialem rekwizyty. I niestety znam sekrety duzej wiekszosc sztuczek tam pokazanych. Ale rosnie moj podziw bo mimo to nie potrafie ich wykonac. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:22 |