METAMORPHOSIS - NEWS, www.prestidigitator.pl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
METAMORPHOSIS - NEWS, www.prestidigitator.pl
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witajcie... Timmy nie pisz "niestety"... bo to że wybraliśmy Ciebie i Darka do pomocy nie było przypadkiem, wiedzieliśmy że możemy Wam zaufać wprowadzając Was na tzw zaplecze. Tak kiedyś było z Marcinem Leszczyńskim, który pomagał nam na LSM przy przygotowywaniu pokazu, potem trzymał mikrofon Psorowi Dominikowi, dokładnie obserwując co się dzieje podczas pokazu. Zaufaliśmy mu a on teraz może występować razem z nami na scenie.
Tak więc to nie przypadek... no i mam nadzieję że dokonaliśmy dobrego wyboru:) A propos Twojego prezentu... to się właśnie robi i mam nadzieję że przy najbliższym jakimś zlocie wręczę Ci go. -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam Was gorąco!!!
Dwie ważne informacje dla Was!!! Zobaczcie sobie na stronie www.metamorphosis.pl w dziale wydarzenia z kim się spotkaliśmy i z kim mamy zdjęcie!!! Dla nas to też był szok:) A druga wiadomość to występ OTWARTY Metamorphosis w Warszawie już w tą sobotę tj 23 października 2004 w Klubie Stodoła podczas kolejnego Zlotu, tym razem Zlotu Fanów Kaczora Donalda:) Brzmi wesoło, ale jest okazja do spotkania się z LSMowiczami! A więc ZAPRASZAMY gorąco!!! Tym razem na pewno będzie więcej czasu aby z Wami porozmawiać, spotkać się a może wreszcie uda nam się wspólnie zjeść obiecaną pizze:) ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Profesor Max: 18.10.2004 17:02 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Tu małpka-Olga.
Ja Draconka i Marta powinnyśmy się zjawić. A raczej nawet na 100 % -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Profesor Max |
![]()
|
Witam, dziękujemy Layli, Martusi i Oldze za odwiedziny i za godne reprezentowanie Letniej Szkoły Magii na pokazie. Na naszej stronie www.metamorphosis.pl w dziale WYDARZENIA możecie znaleźć zdjęcia z tego pokazu. Polecam gorąco!!! Poniżej też możecie zobaczyć sobie zdjęcie z naszego spotkania z Laylą, Martą i Olgą. ![]() Ten post był edytowany przez Profesor Max: 28.10.2004 12:30 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Ron Equitas |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.10.2004 Skąd: 111 Equitas LSM (Wolsztyn ;)) ![]() |
Ciekawy jestem dlaczego zigzap tak nagle
zainteresował się metamorphosis, może psor wie?? (pewnie czytali KD
![]() -------------------- UHCC Rulez!!!!!!!!! Ron and Neville: III Czocha 2004 pokój nr 111.
|
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
a do tego był błąd w nazwie w Maqlaturze.
Podpis był "Methamorthosis" XD
-------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Ron Equitas |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.10.2004 Skąd: 111 Equitas LSM (Wolsztyn ;)) ![]() |
Niedosyć, że nagle im się przypomniało to
jeszcze z takim błędem
![]() ![]() -------------------- UHCC Rulez!!!!!!!!! Ron and Neville: III Czocha 2004 pokój nr 111.
|
Ron Equitas |
![]()
|
Dzisiaj była powtórka i ani jednego błędu,
może niedowidzisz Seyia
![]() -------------------- UHCC Rulez!!!!!!!!! Ron and Neville: III Czocha 2004 pokój nr 111.
|
Profesor Max |
![]()
|
Witam, witam!!!
Pozdrawiam wszystkich, którzy wybrali się na polskie spektakle Copperfielda. My byliśmy wczoraj w Warszawie w Sali Kongresowej i udało nam się przekazać do jego Muzeum dość okazały prezent. Wszystkim zainteresowanym podaję link do rekalmówki najnowzego artykułu o Metamorphosis, który ukazał się w najnowszym wydaniu czasopisma Promenada Sukcesu KLIKNIJ TU To jest tylko zajawka, czyli cały artykuł dostępny jest w PROMENADZIE SUKCESU. -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
Witam profesorze Max'ie
![]() ![]() QUOTE("Profesor Max") My byliśmy wczoraj w Warszawie w Sali
Kongresowej i udało nam się przekazać do jego Muzeum dość okazały
prezent. No, to Copperfield się wzbogacił ![]() ![]() KIedy ja byłam 8 grudnia niestety nie udało mi się zdobyć bezpośrednio od niego autografu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Ron Equitas |
![]()
|
Wielka prośba dla psora Maxa: Czy psor mógłby
mnie na e-maila poinformaować (jeżeli by był) o występie Copperfielda w
okolicach Poznania? Prosze!
-------------------- UHCC Rulez!!!!!!!!! Ron and Neville: III Czocha 2004 pokój nr 111.
|
Profesor Max |
![]()
|
Witam po Świętach!!!
Ron o jakim Ty piszesz Poznaniu, przecież Ty jesteś z Warszawy:) ![]() ![]() A dla Wszystkich z okolic Opola i Wrocławia mam radosną wiadomość... Metamorphosis wystąpi podczas XIII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy na dużej scenie przed ratuszem w Ziębicach, początek pokazu ok. godz. 19.30, pokaz Metamorphosis będzie zakończony tzw. Światełkiem Do Nieba, czyli pokazem sztucznych ogni!!! Do zobaczenia! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Ron Equitas |
![]()
|
QUOTE(Profesor Max @ 29.12.2004
17:01) No może mnie psor z kimś pomylił, ja jestem z Wolsztyna (to jest tak w okolicach Poznania) i z tego co pamiętam nie zmieniałem miejsca zamieszkania ![]() ![]() -------------------- UHCC Rulez!!!!!!!!! Ron and Neville: III Czocha 2004 pokój nr 111.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:22 |