Tapety, by Lilly Lill :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tapety, by Lilly Lill :D
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
No więc coś mi ostatnio odbiło i stworzyłam parę tapetekw Photoshopie. Poskładane z obrazków rozmaitego pochodzenia. I baaaardzo amatorskie
![]() Dziś łaskawie pozwolę Wam obejrzeć kilka z nich (są duże, więc podaję tylko linki do nich): 1. Najładniejsza (bo ze mną ![]() 2. Punkowo-agrafkowa (czyli to co Lilly Lill lubi najbardziej ![]() 3. Fajna (jedyna, którą można bez wstydu umieścić na pulpicie ![]() Zrobiłam ich jeszcze trochę więcej, ale jeszcze trochę będę tworzyć. Jak zrobię sobie wreszcie nową stronę internetową, to będą tam wszystkie ![]() -------------------- |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
buuu czekam już 10 minut i wyświetliła sie tylko 2- ta reszta to tylko kawałki (ale poczekam dalej ^^ aż wyświetlą sie całe)
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jak na mozliwosci fotoszopa to nie za
fajnie, ale ogolnie mogą być
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
NIe, żadna mi się nie podobała na tyle, żeby umieścić na pulpicie, może dlatego, że mam inne wymagania co do rodzaju. Chociaz nie sądzę, staram sie oceniac obiektywnie. Tak, i stwierdzam, że nie podobały mi się jednak. Nic ciekawego, takie szaro - bure. Sorx, ale jestem na nie.
-------------------- ![]() |
Karolcia |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
strasznie mi kogos przypominasz ;] jak wogole masz na imie Lilly? -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
||
Nicolina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 02.05.2003 ![]() |
Jak miło,ja też jestem photoshopową
amatorką ^^.Nad I i III tapetką bym musiała się nieźle natrudzić,żeby
poznajdować te wszystkie funkcje,ale muszę przyznać,że te mi się jakoś
najmniej podobają.II mi się podoba i pewnie wkrótce wyląduje na pulpicie
;P.
Pozdrawiam Nico |
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
na tej pierwszej, co odrazu mi sie rzucilo
w oczy jest kreska laczaca dwa obrazki
![]() ehh ja to mam oczy, widza nie to co trzeba ![]() -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Lilly Lill |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
To ja - Asia się nazywam ![]() -------------------- |
||
_Sophie_ |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Siakaś ty ładna!!
![]() ![]() ![]() Sol ludzi z lodu->
No to bawimy siem w idola ;D ;D Moja odpowiedź: jestem na tak! -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
||
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Tak... Wszystkie tapety są spox. Za to
chyba największy sentymęt mam do drugiej /No future for YOU!/
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Jak na moje "wprawne" oko...
![]() ![]() ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a mi się właśnie najbardziej podoba 2
![]() ta 3 to mi sie na to patrzeć nie chce, bo nie wiadomo nawet co to jest , i w ogóle troshke kijowe, 1 takie szaro-bure nofing szpeczjal, a 2, prosta i ciekawa ;P ale nie na tyle, zeby walnac na pulpit ;P -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tą agrafkową mam na pulpicie jush
jakis czas
![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Strasznie oczojebne to wszystko,
serio.
Próbowałem potrzymać chwilę na pulpicie i po kilku minutach oczy mi wysiadły. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Heheheh nic dziwnego jakbym siedziala i
wlepiala sie w tapete to mi tesh by patrzaly wysiadly....Tylko ze tapeta nie
jest od tego zeby sie w nia wpatrywac...
![]() |
loli |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 06.06.2004 Skąd: Katowice ![]() |
taaaaaakkkk!! ;D i'm lovin' it... a szczegolnie II, jest taka..... umm... fajna ;]
pozdro 003 |
Kasjopeja |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Zakon ![]() |
Mnie się podobają. Szczególnie ta pierwsza. Są takie orginalne. Nie wszystko co czarno białe jest nudne. Mnie się pierwsza najbardziej podoba bo jest... Taka inna. I to mi się w niej podoba. Pozdrawiam.
P. S. Powtórzę kogoś, ale ładna jesteś. -------------------- Cienką linię między dobrem a złem łatwo przekroczyć.
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Pierwsza jest nawet fajna trzecia mi się długo wczytuje więc no coment. Żadnej bym nie dał na tapetę bo to nie mój gust.
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Mnie się najbardziej podoba I, bo trafia w moje czarno-białe klimaty. Chwilkę... już! Jest na pulpicie.
![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tapetki ładne.Twórz dalej!!!
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Ładne, tylko czemu tak mało? Chcę więcej! Do wyboru do koloru
![]() -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Lilly Lill |
![]()
|
Dzieci, ja się bawiłam w robienie tych tapet prawie rok temu. Już mi to dawno przeszło i nie tworzę nic nowego
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:51 |